Pinseferie

Drømmer du også om at se pinsesolen danse i det fri på camping i smukke Danmark?

Mange helligdage er forbundet med traditioner - og pinsen er ingen undtagelse. Pinsen kalder på lækre frokoster i festligt lag, hygge med de nærmeste og lejlighed til at se pinsesolen danse. 

Med en miniferie på camping i pinsen får du mulighed for at opleve det hele omgivet af den smukke danske natur, som folder sig ud og viser sig fra sin smukkeste side netop nu. Giv dig selv og din familie mulighed for at koble helt af og nyde, hvordan naturen lige nu folder sig ud. Pak pinsefrokosten ned og tag den med på tur ud i det grønne, giv jer tid til at nyde et glas vin i forteltet, mens solen går ned. Eller giv børnene en særlig oplevelse og lad dem stå tidligt op og se pinsesolen dukke op i horisonten.

Uanset om du er til camping i egen campingvogn, om du drømmer om at vågne til lyden af fugleføjt gennem teltdugen, eller om du fortrækker komfort i en lækker campinghytte, er mulighederne mange.

Find din plads til at nyde pinsen blandt vores 230 dejlige campingpladser

og gå på opdagelse i vores Last minute-tilbud til pinsen. 

Vi glæder os til at byde dig velkommen til en dejlig pinseferie i det grønne på en af vores mange dejlige campingpladser.