Opskrifter

Når man er på camping finder man ofte sig selv i den situation, at madlavningen godt kan være en smule mere besværligt end normalt. For ddet første har man ofte ikke de samme remedier som hjemme i sit private køkken, og derudver er plads ofte ikke det som der er mest af. Derfor kan det være rart at vide hvilke lækre retter der findes, som man hurtigt og nemt kan lave på campingferien. Herunder har vi samlet en lang række opskrifter, som du kan prøve af sammen med familien eller vennerne på jeres campingferie. Velbekomme!

Opskrifter
Couscous salat med mynte og abrikoser

Tilbehør til 4 personer160 g couscous gryn2 ½ dl vand2 tomater½ agurk8 bløde, tørrede abrikoser2-4 forårsløg2 spsk friskhakket mynte eller persille4 spsk citronsaftsalt og peberKog vandet op. Kom couscousgrynene i og ...

Læs mere
Salat med vandmelon, rødløg, broccoli og frisk mozzarella

250 g broccolibuketter125 g frisk mozzarella400 g vandmelonkød uden kerner100 g blandede, spæde salater½ rødløg2 spsk citronsaft1 spsk olivenoliesalt og peber3 spsk pinjekerner gerne ristet gyldne på en tør pandeevt. ...

Læs mere
Små italienske frikadeller med pastasalat

Hovedret til 4 personer1 dl smuldret brødkrumme1 ½ dl skummet- eller minimælk400 g hakket lamme-, svine- eller oksekød max. 10 % fedt1 æg1 spsk revet løg1 fed presset hvidløg1 ½ spsk friskhakket mynte eller persille1 ...

Læs mere
Blomkålssuppe med rejer

(Forret til 4 personer)2 blomkålshoveder2 løg 2 – 4 fed hvidløg1 spsk olie, rasp- eller oliven1 spsk karry1½ l grøntsags- eller hønsebouillon, evt. vand + koncentratsalt og peber1 ps. rejer, 150 g4 spsk syrnet fløde, ...

Læs mere
Barbecuekylling med coleslaw

Ingredienser (4 personer)Barbecuekylling:1200 g kylling med ben, fx overlår2-4 fed hvidløg2 dl tomatketchup1 lille dåse tomatpuré1 dl brun farin3-4 spsk barbecuekrydderisalt og peberBagte rodfrugter:500 g rodfrugter, ...

Læs mere
Æbleboller

(16 stk.)250 g hvedemel½ brev gærblanding eller 1 1/2 spsk. bagepulver130 g sukker1 spsk. kanel2 æg1 dl letmælk4 små æbler eller 2 store, ca. 200 g2 spsk. rosiner50 g hakkede hasselnødder

Læs mere
Sauteret kål med karrystegte æbler, vindruer og mandler

1 spidskål eller 1 lille hvidkål (ca. 500 g renset vægt)2 spsk olivenolie ½ tsk fint salt 2 røde æbler 100 g vindruer uden sten 1 tsk stødt karry ½ dl vand 25 g smuttede mandler Fjern kålens yderste blade, del kålen...

Læs mere
Melonkoldskål

Tilberedningstid: ca. 15 min.Reel arbejdstid: ca. 15 min.Fryseegnet: Nej

Læs mere
Kylling i øl

(Hovedret til 4 personer)3 æbler250 g majroer1 squash1 bdt. forårsløg3 dl hvedeøl, gerne Bramley Wit4 kviste frisk timian el. 1 tsk tørretsalt og peber1 kylling, 1200 – 1300 gTilbehør320 g perlespelt eller ris

Læs mere
Kylling på spyd

Ingredienser(4 personer)2 fed hvidløg1 rød chili10 g frisk ingefær½ dl soja½ dl flydende honning1 dl appelsinsaft1 dl tomatpuré2 spsk raps- eller olivenolie500 g kyllingeinderfilet12 træspyd eller 12 stilke citrongræs...

Læs mere