Vil du have en praktikplads, hvor du skal være med til at producere content, der inspirerer til campingferie?

Elsker du at skrive og producere indhold, der går på tværs af online kanaler? Så er her en oplagt mulighed for at slå dig løs på tasterne, når du skal hjælpe vores content specialist med at omsætte strategi og ideer til blogindlæg, SEO-tekster og SoMe opslag.

Content er en stor og vigtig del af vores markedsføringsindsats, og her kan du være med til at gøre en forskel og sætte dit aftryk på vores inspirationsunivers. Du får en grundig introduktion til strategi, målgrupper og tone-of-voice, samt indblik i kunderejsen for campingferie i Danmark.

Din studieretning er ikke så afgørende. Det er til gengæld vigtigt, at du er god til at formidle budskaber på dansk – og evt. engelsk eller tysk - i øjenhøjde med modtagerne.

I din praktik bliver du en del af et knalddygtigt marketingteam i Vejle, som løfter mange opgaver in-house. 

Her bliver du inddraget i beslutningerne og i dagligdagen. Vi har selv været marketing-studerende og -praktikanter og ved godt, hvor vigtigt det er at få praktisk erfaring.

Send din ansøgning og cv til info@dk-camp.dk og fortæl os, hvad du er bedst til, og hvad du gerne vil blive endnu bedre til.

Har du spørgsmål vedr. dette praktikopslag, så tag fat i content specialist Katrine Linnemann på tlf. 7171 2960.

DK-CAMP er en frivillig forening, som markedsfører +200 danske campingpladser i ind- og udland.
Markedsføringen foregår primært online, og vi driver bl.a. Danmarks største bookingportal for
campingpladser. Se mere her på hjemmesiden.