NY HJEMMESIDE: Design din ferie, som du vil have den!

5. juni 2018

Velkommen til vores nye hjemmeside.

Vi håber, at du bliver rigtig glad for at bruge den. På vores nye hjemmeside kan du finde frem til de campingpladser, der forhåbentligt opfylder langt de fleste af dine ønsker for at få en fantastisk ferie.

Vi har udvidet dine søgemuligheder på hjemmesiden - fra under 50 parametre til over 200.

Det er lejrcheferne ude på campingpladserne, der kender deres campingplads og nærområde bedst. Derfor er det helt naturligt, at det også er dem, der har ansvaret for at fortælle dig som potentiel gæst, hvad de tilbyder på deres campingplads og i nærheden af campingpladsen.

Du kan nu vælge en campingplads ud fra de aktiviteter, bademuligheder, faciliteter m.m., som du mener skal være på campingpladsen eller i nærheden. Du kan også søge efter, hvordan campingpladsen ligger i forhold til muligheder for indkøb, spisesteder, attraktioner og naturoplevelser.

Vi foreslår, at du vælger de 4-5 parametre, som er mest vigtig for dig, når du skal vælge din næste campingplads. For selvfølgelig skal du ikke gå på kompromis med dine ønsker. Men som med så meget andet her i livet, kan det ikke altid lade sig gøre at få alle sine ønsker opfyldt.

Vi ønsker dig og familien en fantastisk ferie 😊.

GOD SOMMER!