Hytteferie hitter

Campingferie er nærvær, naturoplevelser og frihed. Og du behøver hverken at have campingvogn eller telt for at opleve det.

Du kan nemlig leje en hytte på DK-CAMP’s godt 220 campingpladser.

I sær for børnefamilier er det en ideel ferieform. Børnene stortrives på en campingplads. Samtidig gør prisniveauet det muligt for mange familier at udnytte hele ferieperioden uden for hjemmet. 

Men også for folk, der ikke længere føler sig i stand til måske at håndtere en campingvogn selv, er en hytteferie en god og meget fleksibel måde fortsat at dyrke det frie campingliv på.

Det er der heldigvis rigtigt mange danskere, der har fået øjnene op for.

Succesen skyldes bl.a., at der i modsætning til sommerhus- og hotelferie, på en campingplads er masser af muligheder for aktiviteter fx svømmebade, boldbaner, minigolf, bordtennis, billard, lejrbål med snobrødsbagning, hoppepuder, dyrehold, mulighed for ridning og legepladser med redskaber for børn i alle aldre. For blot at nævne nogle af de mange aktiviteter, som campingpladserne tilbyder.

Finder hurtigt legekammerater 
På en campingplads finder børnene hurtigt nye legekammerater. Det betyder, at forældrene får mulighed for at sænke skuldrende og slappe lidt af. For en campingplads tilbyder meget sikre rammer, og der er altid mennesker til at gribe ind, hvis der skulle opstå problemer.

Og der er nok af hytter at vælge imellem – fra standardhytter til de rene mini-sommerhuse i luksusklasse med alle de faciliteter, du kender hjemmefra.

Har du ikke prøvet at bo i en hytte? Prøv det!

Hvad skal du lave i weekenden? ... Hytteferie?

Book NU!

God hytteferie!