DK-CAMP

Camping i Nordjylland, Vestjylland, Østjylland, Sønderjylland, på Fyn, Sjælland og Bornholm

Hos DK-CAMP kan du altid finde den campingplads, der bedst passer til dit behov.

Nogle af vores 325 campingpladser er delt op i tre undergrupper:

· Vælg City Camp, når du gerne vil forene campinglivets særlige ro med storbyens puls

· Elite Camp, når du ønsker ekstra mange aktiviteter for store og små - i naturskønne omgivelser

· Eller prøv en af vores Små pladser og nyd den ganske særlige og intime stemning, du finder her

På de fleste campingpladser kan du leje hytter, campingvogne eller lejligheder. Gør det, hvis du ikke har egen campingvogn – eller når du bare vil give dig selv et nemt og ægte pusterum fra hverdagen.

Giv et gavekort

Hvad med at give en rigtig gave til dem, der ”har alt” – incl. stress og jag i hverdagen? Giv dem et pusterum og en gave, de aldrig glemmer - giv et gavekort til DK-CAMP.

Bestil og betal det her på hjemmesiden – og bestem selv, om vi skal sende det til dig eller direkte til modtageren på den dag, der passer dig.

Børn elsker camping

Alle ved, at børn elsker at campere. Det er der ikke én, men mange gode grunde til: For hvornår ser de ellers mor og far eller deres bedsteforældre så afslappede og glade? Hvor er der ellers så meget, de kan foretage sig? Og hvor er der ellers så mange andre børn, de kan møde og lege med, more sig og vokse med?

Vidste du også, der på mange af DK-Camps campingpladser er dyr, som børnene kan hygge sig med – eller at du allerede her på siderne finder både børnespil til pc, malebøger og historier til børnene og meget mere? Klik på børnesiderne og gå på opdagelse.

Livet er bare skønnere på en campingplads. Benyt dig af det. Og brug denne hjemmeside, når du igen og igen skal finde helt rigtige campingplads.