Lun dig med en hytteferie

I de kolde og mørke måneder kan man godt trænge til at trække stikket fra hverdagen et øjeblik og lune sig med nogle dages hygge og nærvær. Kryb i ly i en hytte og nyd nogle dages frihed med lange gåture, røde kinder og tid til at opleve Danmark.

Når vinden rusker og det bliver koldt udenfor, er det noget helt specielt at sidde i en hytte med spil, varm kakao og hygge med familie eller venner om aftenen, når mørket falder på. Med en miniferie i en hytte eller en feriebolig på camping får du samtidig mulighed for at opleve den danske vinter på nærmeste hold med naturen lige uden for døren og med aktiviteter og oplevelser i nærområdet.

Hvis du drømmer om at stemple ud fra hverdagen og hygge igennem i de kolde måneder, kan du finde en oversigt over de campingpladser, der udlejer hytter i vintermånederne nedenfor. På DK-CAMPs campingpladser kan du finde en lang række forskellige hytter, og det er muligt at skrue op og ned for komfort og faciliteter alt efter behov. 

Og hvis du stadig er helt på bar bund i forhold til, hvor i landet turen skal gå til, kan du finde inspiration til, hvad du kan opleve i Danmarks mange smukke egne.

 

Nordjylland
 

 
Vestjylland
 

 

Østjylland


 

Fyn og øer
 
 
 
 
 
 

Sjælland og øer