Campingstafetten

- Kragenæs Marina Lystcamping

Hver uge sender vi Campingstafetten fra campingplads til campingplads – på kryds og tværs gennem landet. Her kan du få et indblik i hverdagslivet på en campingplads, møde ildsjælene bag de enkelte pladser og høre om de tanker, drømme og projekter, de forskellige værter på DK-CAMPs pladser pusler med for at kunne skabe dejlige ferieoplevelser for alle jer, der er lige så tosset med camping som os.

Havnen nær Kragenæs Marina Lystcamping
Portrætbillede af ejeren på Kragenæs Marina Lystcamping
solnedgang ved Kragenæs Marina Lystcamping

Fem hurtige til værtsparret

I denne uge er stafetten landet hos John og Birgithe i den lille hyggelige by Kragenæs på Lolland. Sammen har de Kragenæs Marina Lystcamp, som er placeret med en smuk udsigt over Smålandshavet og i nærheden af både skov, strand, marina og havn. Her har de skabt en campingplads med plads til både sejlende og kørende gæster og har som noget særligt også mulighed for at tilbyde sine gæster en overnatning på vandet i en lejet husbåd.


Hvad optager jer lige nu (særlige gøremål, praktiske ting m.m.)?

Vi er i fuld gang med at opsætte de sidste motionsredskaber, som vores campister og sejlere nyder i den fri natur!


Hvad glæder I jer mest til i løbet af den kommende sæson?

Vi glæder os mest til glade gæster og en masse snak med turisterne om vores skønne ø. Mange er nu interesserede i Knuthenborgs elefanter, Dodekalitten - som ligger et stenkast fra pladsen - og det nye besøgscenter omkring den kommende tunnel til Tyskland.


Er der særlige aktiviteter for jeres gæster i den kommende tid?

Vi har meget sjov med livet i vandkanten, bl.a. flere arrangementer med: Kys en fisk og hold en krabbe, som afholdes ved vores ‘Blå base’.
Desuden har vi Solfaldsture i kajak med guide og et foredrag med Erik Peitersen.


Hvad er det bedste ved af have en campingplads?

Det er et skønt arbejde med glade kunder fra hele Europa. Derudover er det den store frihed ved selv at planlægge sit arbejde og sin frihed. Det er et meget alsidigt, udviklende og motiverende job - og så er det dejligt, at man kan råde over sin egen tid.


Hvad vil I gerne have, at jeres gæster mindes efter en ferie hos jer?

Den store frihed, ro og skønne natur, gæsterne finder på Sydhavsøerne.

 

Den 11. juni 2020