Campingstafetten

- Hirtshals Camping

Hver uge sender vi Campingstafetten fra campingplads til campingplads – på kryds og tværs gennem landet. Her kan du få et indblik i hverdagslivet på en campingplads, møde ildsjælene bag de enkelte pladser og høre om de tanker, drømme og projekter, de forskellige værter på DK-CAMPs pladser pusler med for at kunne skabe dejlige ferieoplevelser for alle jer, der er lige så tosset med camping som os.

Danneborg på Hirtshals Camping
Udsigten fra Hirtshals Camping
Ejerne på Hirtshals Camping
Solnedgang på Hirtshals Camping

Fem hurtige til værtsparret

I denne uge er campingstafetten landet hos Conni og Jørgen på Hirtshals Camping. Sammen driver de en af Danmarks mest dramatisk placerede campingpladser - lige ud til Nordsøen. Her kan man komme med sin campingvogn, autocamper eller sit telt og campere helt ned til vandet. Foretrækker man at leje en hytte m.m., er der også mulighed for det.
Hirtshals Camping er en rolig familieplads, som udover udsigten over havet og de mange bademuligheder for hele familien også indbyder til at opleve livet og aktiviteterne i Hirtshals by, som kun ligger en gåtur væk fra campingpladsen.

Vi har stillet værtsparret 5 hurtige spørgsmål om, hvad der optager dem lige nu og om, hvad der driver dem i deres arbejde med campingpladsen.


Hvad optager jer lige nu?

Lige nu er vi klar til højsæsonen, men pga. Covid19 er det jo en meget anderledes sæson her i 2020. Vi har brugt/bruger meget tid på at gøre det så godt og sikkert som muligt for vores gæster. Var det "normale" tider, havde vi haft alt personale i arbejde, og vi havde alle ligget vandret for at servicere vores gæster. Som det er nu, har vi desværre kun 2 medarbejdere på arbejde ud af normalt 8 personer, så vi halter noget efter sidste år.
Vi har altid gang i noget på pladsen. Lige nu bliver der malet stakitter rundt om affaldscontainerne, der bliver trimmet ved hytterne, hybenhækkene og lange stængler fra brombær bliver klippet ned, så jo, der er altid noget at se til.


Hvad glæder I jer mest til i løbet af den kommende sæson?

Vi glæder os til at se de gæster, der kommer år efter år og selvfølgelig skal have den samme plads ”som de plejer”. Ellers er det altid hyggeligt at få en snak med gæsterne, og vi gør alt, hvad vi kan, for at yde en god service til alle. Vi glæder os også til at vise det frem, der er blevet renoveret/bygget nyt i løbet af vinteren.


Er der særlige aktiviteter for jeres gæster i den kommende tid?

Vi har ikke særlige aktiviteter her på pladsen. Vi er en atypisk plads, hvor de fleste gæster kun overnatter én nat. Vi ligger placeret 5 min. fra færgerne til Norge, Island og Færøerne, og gæsterne tjekker typisk ind sidst på eftermiddagen og er ude igen inden kl. 12.00 næste dag. Så det er svært at arrangere noget, da de fleste jo lige skal en tur ind til centrum og egentlig bare vil nyde udsigten og den friske luft direkte ned til Vesterhavet. Vi har en fantastisk solnedgang, når vejret er til det, og i år har vi haft rigtig mange skønne aftener.


Hvad er det bedste ved af have en campingplads?

Det bedste ved at have en campingplads er mødet med alle vores forskellige gæster. At se køretøjer i alle afskygninger, store som små, på cykel eller gåben, og at få en hyggelig sludder med alle. Vi elsker at følge med i vores fastliggeres gøren og laden, og bare det at have en campingplads med en fantastisk skøn beliggenhed. Det er hårdt arbejde, men det giver også en frihed til selv at bestemme - og det er jo dejligt. Vi elsker vores job.


Hvad vil I gerne have, at jeres gæster mindes efter en ferie hos jer?

Vi håber, at vores gæster vil tænke tilbage på et skønt ophold med god service, rene og pæne forhold over hele pladsen, og at de vil mindes, at vi har kunnet yde den service, de efterspørger - selvfølgelig inden for det, vi nu engang kan tilbyde dem.


Den 9. juli 2020