Campingstafetten

- Fredensborg Camping

Hver uge sender vi Campingstafetten fra campingplads til campingplads – på kryds og tværs gennem landet. Her kan du få et indblik i hverdagslivet på en campingplads, møde ildsjælene bag de enkelte pladser og høre om de tanker, drømme og projekter, de forskellige værter på DK-CAMPs pladser pusler med for at kunne skabe dejlige ferieoplevelser for alle jer, der er lige så tosset med camping som os.

Campingpladsen Fredensborg Camping
Receptionen på  Fredensborg Camping
Ejerne af Fredensborg Camping
Hønsegård på Fredensborg Camping

Fem hurtige til værtsparret

Efter en dejlig tur rundt i det danske sommerland er Campingstafetten i denne uge landet hos Lotte og Tonny på den hyggelige, Nordsjællandske campingplads i Fredensborg. Her går der høns rundt på plænen, der er tid til hygge for hele familien og ro til at høre fugle synge. Sammen overtog Lotte og Tonny campingpladsen sidste år og har siden da knoklet for at sætte deres præg på pladsen – dog med øje for at bevare noget af den sjæl og charme, som pladsen havde i forvejen.

Fredensborg Camping ligger smukt placeret i det Nordsjællandske landskab, og der er rig mulighed for både at tage på cykel- og vandreture i området rundt om campingpladsen. Samtidig er det også oplagt at kombinere sin campingferie på Fredensborg Camping med udflugter til de mange nærliggende attraktioner som Fredensborg Slot, Louisiana Museum, Bakken m.m. Og så er København jo også kun en køretur væk. Så hvis man vil kombinere landlig idyl og Morten Korch-stemning med storbyliv og oplevelser – er Fredensborg Camping et godt bud på campingplads, der kombinerer begge dele.

Vi har stillet de to værter 5 hurtige spørgsmål om, hvad de pusler med og drømmer om for deres campingplads. Og samtidig giver de også et indblik i, hvordan denne sommer har været anderledes i forhold til, hvad de havde ventet.


Hvad optager jer lige nu?

Fredensborg Camping er en ældre dame, som vi overtog sidste år. Vi har brugt en masse tid på at forbedre pladsen og gøre os mere synlige ud ad til. Vi har gjort meget ud af at bevare sjælen og retrostilen på den mere end 40 år gamle plads.


Hvad har været den største oplevelse for jer denne sommer – indtil videre?

Denne sommer har, som mange andre steder, været anderledes på grund af Covid-19. Til trods for restriktioner har vi stadig haft en levende plads, og til forskel fra vores første sæson, har der i år primært været danske gæster på pladsen. Og mange af dem har været glade for at komme ud og se den nordsjællandske natur på cykel. Det er dem, der har holdt aktiviteten oppe på vores lille naturcampingplads med højt til himlen.


Er der særlige aktiviteter for jeres gæster i den kommende tid?

Vi afholder ikke nogen faste arrangementer, men vi finder løbende på noget til både vores fastliggere og til de øvrige gæster. Sidste år havde vi blandt andet koncert i vores lade med pølsevogn, et loppemarked og Sankt Hans-bål. Derudover arrangerer vores fastliggere fællesspisning sammen en gang imellem. Men vi har været meget åbne for, hvad folk er kommet med af idéer.


Hvad er det bedste ved af have en campingplads?

Det bedste ved at have en campingplads er, at der altid sker noget nyt, og vi møder så mange nye og forskellige mennesker. Der er ikke en dag, der er ens.


Hvad vil I gerne have, at jeres gæster mindes efter en ferie hos jer?

Vores gæster skal føle sig hensat til en Morten Korch-tid med fuglekvidder, blomstret duge, snaps, kolde øl, lyden af en gammel Ferguson og høns på græsplænen.
Og selvfølgelig vende tilbage år efter år.


Den 29. juli 2020