Campingstafetten

- Byaasgaard Camping

Hver uge sender vi Campingstafetten fra campingplads til campingplads – på kryds og tværs gennem landet. Her kan du få et indblik i hverdagslivet på en campingplads, møde ildsjælene bag de enkelte pladser og høre om de tanker, drømme og projekter, de forskellige værter på DK-CAMPs pladser pusler med for at kunne skabe dejlige ferieoplevelser for alle jer, der er lige så tosset med camping som os.

Smukt udsigt over vandet ved Byaasgaard Camping
Portræt billede af ejerne på Byaasgaard Camping
Salg af æg på Byaasgaard camping
Et bandt spiller ved Byaasgaard Camping

Fem hurtige til værtsparret

Vi skyder stafetten i gang fra Byaasgaard camping i Nordsjælland. Byaasgaard drives af Signe og Kenneth, som overtog den historiske plads 1. januar 2020, og bor der sammen med deres to børn – Sonja og Eigil på 2 og 5 år. De er flyttet fra Københavns nordvestkvarter til Hundested for at forfølge en fælles drøm om at have deres eget – og springe ud i noget helt nyt!

Hvad optager jer lige nu?

Vi tror på, at der er en fremtid i camping. Og det er vores plan at kunne tilbyde et bæredygtigt feriekoncept – også til dem, der måske ikke umiddelbart tænker, at de tilhører camping-segmentet. Vi tror på, at der også kommer nye kundegrupper til camping-Danmark i disse år. Bl.a. har vi sat gang i mere affaldssortering på pladsen, og vi tilbyder et koncept i vores kiosk, hvor man kan medbringe beholdere og købe fx ris, krydderier og havregryn i den mængde, man har brug for.

Hvad glæder I jer mest til i løbet af den kommende sæson?

At skabe en ferieoase med god stemning og inspirere med miljømæssige og sociale tiltag, så vi kan fungere som inspiration til vores gæsters egne hjem og arbejdspladser.
I det naturskønne område, som vores plads ligger i, ønsker vi at tilbyde en god overnatningsmulighed med velfungerende rammer. Derudover vil vi gerne skabe nogle rammer for fællesskab samt inspirere med social ansvarstagen og miljømæssigt bæredygtige løsninger. Alt strøm kommer fx fra vindmøller.

Er der særlige aktiviteter for jeres gæster i den kommende tid?

Vi holder den 7. august endnu en “Traktor-koncert” på pladsen. Og i højsæsonen har vi flere arrangementer på bedding, fx en øl-smagning. Følg med på Facebook.

Hvad er det bedste ved af have en campingplads?

Vi elsker at give folk en god oplevelse og skabe de hyggeligste rammer for et smut væk fra hverdagen.

Hvad vil I gerne have, at jeres gæster mindes efter en ferie hos jer?

En skøn positiv ferieoplevelse i naturen - fyldt af hygge og dejlige minder.


Den 4. juni 2020