Campingstafetten

- Aa Strand Camping

Hver uge sender vi Campingstafetten fra campingplads til campingplads – på kryds og tværs gennem landet. Her kan du få et indblik i hverdagslivet på en campingplads, møde ildsjælene bag de enkelte pladser og høre om de tanker, drømme og projekter, de forskellige værter på DK-CAMPs pladser pusler med for at kunne skabe dejlige ferieoplevelser for alle jer, der er lige så tosset med camping som os.

Smukt udsigt over vandet ved Byaasgaard Camping
Portræt billede af ejerne på Byaasgaard Camping
Salg af æg på Byaasgaard camping
Et bandt spiller ved Byaasgaard Camping

Fem hurtige til værtsparret

I denne uge er Campingstafetten landet på Aa Strand Camping hos Anette og Jens Reimer. Sammen overtog de for 2 år siden den hyggelige campingplads, som ligger ned til vandet i det sydfynske i Ebberup. Her kan pladsens gæster nyde den smukke natur og de rolige omgivelser og samtidig bruge pladsen som udgangspunkt for en lang række ture til de nærliggende fynske byer og attraktioner. De har glædet sig til sæson 2021, og har gjort sig umage med at forbedre campingpladsen siden sidste år. 

Vi har stillet værtsparret 5 hurtige spørgsmål om deres forventninger til den nye sæson og om deres drømme og tanker bag deres campingplads.


Hvad har I glædet jer mest til i forårs- og sommersæsonen 2021?

Vi har glædet os rigtig meget til sæsonstart 2021, til at der kommer så mange glade og dejlige gæster, og at der efter vinteren igen er hyggeligt samvær og aktivitet på pladsen.


Er der nye faciliteter eller aktiviteter, som jeres gæster kan glæde sig særligt til hos jer i år?

Aa Strand Camping indbyder til at slappe af i naturen, f.eks. med gå & cykelture, fiskeri eller andre aktiviteter ved/på havet. Som noget nyt kan der i Aa lejes elcykler og kajakker, der er også en krolfbane under etablering på området i tilknytning til campingpladsen. 


På hvilken måde kan I mærke den anderledes situation, som corona har bragt os alle i?

Aa Strand Camping har normalt mange udenlandske gæster, og de må jo ikke komme på besøg i øjeblikket. Så det håber vi snart kan lade sig gøre igen.

Sidste sæson var helt forrygende med danske gæster, og vi tænker der er mange danskere, som ikke tidligere har camperet, der har fået smag for campinglivet. Campinglivet er noget ganske særligt - fyldt med de gode ting i livet.


Hvad er det bedste ved af have en campingplads?

Vi er nye ejere af Aa Strand Camping, det er vores 2. sæson. Det er fantastisk, vi elsker det. Mødet med så mange nye og forskellige mennesker, som kommer og får en dejlig pause fra hverdagen.


Hvad vil I gerne have, at jeres gæster mindes efter en ferie hos jer?

Vi håber, vores gæster husker tilbage på et dejligt ophold i den skønne natur, der er omkring Aa Strand Camping. Vi ligger lige ned til havet, og med skoven bagved.

Roen, freden og det dejlige nærvær - mulighed for at koble af fra hverdagen.


Den 12. april 2021