Hytteferie i efteråret

Når bladene daler og vinden rusker, er det noget helt specielt at sidde i en hytte med spil, varm kakao og hygge med familie eller venner om aftenen, når mørket falder på. Med en efterårsferie i en hytte eller en feriebolig på camping får du samtidig mulighed for at opleve efteråret på nærmeste hold med naturen lige uden for døren og med aktiviteter og oplevelser i nærområdet.
 
Hvis du drømmer om at trække stikket og hygge igennem i efteråret kan du finde en oversigt over de campingpladser, der holder åbent i efterårsferien. På DK-CAMPs campingpladser kan du finde en lang række forskellige hytter, og det er muligt at skrue op og ned for komfort og fasciliteter alt efter behov. Du kan finde oplysninger om de forskellige typer af hytter og ferieboliger.
 
Og hvis du stadig er helt på bar bund i forhold til, hvor i landet turen skal gå til, kan du finde inspiration til, hvad du kan opleve i Danmarks mange smukke egne.
 
 
 
Billedet er taget af Maria-Therese, som er kvinden bag bloggen Mamamaruska. Læs om hendes oplevelse af at holde ferie i en campinghytte med familien.
Område
Udlejning til overnatning Aktiviteter Bademuligheder Aktiviteter for børn Faciliteter Butik/indkøb Restaurant/spisested Udlejning/udlån af udstyr Attraktioner/seværdigheder Sportsaktiviteter
Kategori Vintercamping Tilbud
Autocamper