Glamping

Vil du ikke gå på kompromis med den luksuriøse oplevelse på din ferie? Men drømmer du alligevel om at komme helt tæt på naturen og ned på jorden? Så er glamping måske sagen. Her er ingen halvflade luftmadrasser, fugtige soveposer eller regn som drypper ind. Her får du den luksus, som du kender fra lækre hoteller – bare rykket helt ud i naturen. Glamping er med andre ord en kombination af glamour og camping, deraf navnet = GLAMPING.Mere end et luksustelt

Glamping er for dig, der drømmer om et ophold ude i naturen med alt, hvad det indebærer af smukke landskaber, mulighed for at spænde vandrestøvlerne på og udforske stier, vandløb, cykelruter, og for at vågne til lyden af fuglefløjt og solens stråler gennem teltdugen. Alt sammen uden at undvære komforten og følelsen af at kunne slappe helt af. Så når du spænder vandrestøvlerne af, eller kommer tilbage til dit telt efter en dejlig dag i det fri, kan du åbne op til et telt udstyret med alt, hvad du behøver for at kunne smide benene op og nyde livet i smukke omgivelser.

 

Unik overnatning

Glamping er også for dig, der drømmer om en anderledes ferieoplevelse med en unik overnatningsform. Her får du ikke bare endnu et anonymt hotelværelse eller for den sags skyld et standarttelt, som du husker det fra din barndoms teltture. I stedte får du en kombination af det bedste fra mange verdener.


Der findes mange former for glampingtelte – lige fra smukt indrettede beduintelte eller tipier til store luksuriøst indrettede campingtelte. Men fælles for dem alle er, at du får den perfekte blanding af outdoor liv og luksus i form af lune dyner, bløde senge og indbydende verandaer, hvor du i ro og mag kan nyde et glas vin, mens solen går ned.

Og nej, du skal naturligvis ikke selv slå teltet op. Det er jo glamping – så ingen grund til at panikke over kampen med teltstænger og luftpumper. Du kan slappe helt af.

I listen herunder kan du finde frem til campingpladser, der tilbyder udlejning af glampingtelte. Rigtig god fornøjelse.

Område
Udlejning til overnatning Aktiviteter Bademuligheder Aktiviteter for børn Faciliteter Butik/indkøb Restaurant/spisested Udlejning/udlån af udstyr Attraktioner/seværdigheder Sportsaktiviteter
Kategori Vintercamping Tilbud
Autocamper