Lej et villatelt eller telt

Du behøver ikke at eje et telt for at komme tæt på naturen og tage på camping. Du kan nemlig leje et telt, som står færdigt og klart til dig, når du kommer.

For mange er camping i telt noget helt særligt. Noget vi mindes fra barndommens somre, hvor hele familien havde god tid, hvor himlen og friheden synes uendelig, og hvor man kunne falde i søvn til lyden af glade voksenstemmer, der blandede sig med hvisken og lyskegler fra lommelygter i de andre telte på pladsen.

Når vi bliver voksne, kan vi længes efter at genopleve samme frihed og ikke mindst efter at give oplevelsen videre til vores egne børn. For camping i telt er bare noget helt særligt. Det er drømmen om det enkle liv. Om at komme tæt på naturen og tæt på hinanden.

Find campingpladser, hvor du kan leje et telt/villatelt

Lej et telt
Fødder i græs med blomster
Tid til at mærke græsset gro
Telte du kan leje på camping i Danmark

Camping på den enkle måde

Hvis du gerne vil gøre det helt enkelt at udleve drømmen om ferie i telt, så er det muligt at leje et telt, som står klart til dig, når du kommer frem til campingpladsen. Ikke noget bøvl med teltstænger. Ikke nogen kæmpe oppakning, der kan tage pusten fra selv den mest optimistiske eventyrer. Og ikke noget - ups - i forhold til at have glemt et liggeunderlag eller en tallerken. For de fleste telte, som du kan leje, er rigt udstyret med gode og komfortable senge, stole og borde samt diverse køkkenudstyr.

Find campingpladser, hvor du kan leje et telt

Se alle resultater