Spring ud i foråret og nyd en miniferie

Vi kender det vist alle. Efter en lang og våd vinter, længes vi efter at komme ud og mærke solen i kinderne og vinden i håret. På de danske campingpladser får du den frihed, du længes efter. Her er højt til himlen og masser af muligheder for at nyde nogle fridage sammen med dine nærmeste.

Mange af DK-Camps mere end 220 campingpladser ligger smukt placeret i den danske natur med enten strand, skov, sø eller anden storslået natur inden for kort afstand. Så når morgenmanden er nydt i enten forteltet, hytten eller inde i den lune vogn, er der rig mulighed for at tage ud og opleve nogle af de mange smukke skatte, som den danske natur gemmer på. Under menupunktet ’Oplevelser’ finder du inspiration til en lang række oplevelser i den danske natur – lige fra de brede vidder i det nordjyske, til marsklandet i syd, over de sydfynske alper og de hyggelige nordsjællandske kyststrækninger mm. Mulighederne er mange. Og forskelligheden er slående og imponerende.

Det skal være enkelt at nyde livet

Det behøver ikke at være hverken omstændigt eller kompliceret at komme afsted. Rundt om på DK-CAMPs mange campingpladser kan du hurtigt og enkelt leje enten en hytte, en autocamper, en campingvogn – eller for de særligt forårsfriske et telt. Så ikke noget med at du først skal have kørt campingvognen frem fra sit vinterhi, eller for den sags skyld skal ud og investere i en vogn. Vi har en masse lækre udlejningsenheder, som står klar, så du uden tøven kan komme ud og nyde både foråret, hinanden og den friske luft.

Se vores oversigt over udlejningsenheder 

Så hold dig ikke tilbage - find og book forårets miniferie og glæd dig til at springe ud i foråret med nogle dages fri til at nyde livet.

 

Område
Udlejning til overnatning Aktiviteter Bademuligheder Aktiviteter for børn Faciliteter Butik/indkøb Restaurant/spisested Udlejning/udlån af udstyr Attraktioner/seværdigheder Sportsaktiviteter
Kategori Vintercamping Tilbud
Autocamper