Coronavirus og camping

Opdateret den 25. juni 2021.

I DK-CAMP tager vi situationen med coronasmitte meget alvorligt, og vi holder os derfor løbende orienteret om nye tiltag og retningslinjer.

Lovgivningen er ikke til hinder for udlejning af pladser og hytter. Du kan derfor stadig trygt holde ferie hos os. Vi opfordrer til, at vi alle sammen hjælper til med at passe på hinanden og følger myndighedernes retningslinjer.

På myndigheders fælles hjemmeside coronasmitte.dk kan du læse mere om gældende regler.

Rejser til eller via Danmark

Ved indrejse til Danmark kategoriseres landet eller regionen, som du rejser fra, i kategorier – henholdsvis gul, orange eller rød – som bestemmer kravene i forbindelse med din indrejse. Farven for de enkelte lande og regioner justeres hver uge.

Læs mere om kategorisering af lande eller om de overordnede regler om rejser til Danmark.

Fra den 26. juni 2021 træder den fjerde og sidste fase i aftalen om en gradvis genåbning for rejseaktiviteter i kraft. Her vil Danmark overgå til en coronapas-baseret tilgang til rejser i EU- og Schengenområdet. Fra da af vil det med et EU-coronapas være muligt at rejse ind i Danmark, hvis man er testet, vaccineret eller tidligere smittet. Alle EU- og Schengenborgere, herunder danskere, vil kunne få udstedt et EU-coronapas, der kan bruges på tværs af grænserne.

Læs mere om den nye fase af genåbningsplanerne.

DK-CAMPs campingpladser

DK-CAMP er en forening af mere end 220 selvstændige campingpladser. Vi henviser til de enkelte campingpladser for oplysninger om, hvordan de håndterer retningslinjerne på deres plads.

Hvad kan du gøre?

Alle gæster på de danske campingpladser skal overholde myndighedernes anbefalinger og retningslinjer. Hvis du er i karantæne eller føler dig syg, forventer vi, at du bliver hjemme og forholder dig til Sundhedsstyrelsens anvisninger.

I forhold til afbestilling af ophold på en af vores campingpladser, henviser vi til de enkelte campingpladser for yderlig information.

Forbehold for ændringer

Vi holder os fortsat løbende orienteret om eventuelle ændringer i retningslinjerne, men må samtidig tage højde for ændringer og eventuelle fejl i forhold til det skrevne og henviser til, at man også selv holder sig orienteret om eventuelle nye retningslinjer og tiltag på coronasmitte.dk.