Campingstafetten: Tørring Camping

Hver uge sender vi Campingstafetten fra campingplads til campingplads – på kryds og tværs gennem landet. Her kan du få et indblik i hverdagslivet på en campingplads, møde ildsjælene bag de enkelte campingpladser og høre om de tanker, drømme og projekter, de forskellige værter på DK-CAMPs pladser pusler med for at kunne skabe dejlige ferieoplevelser for alle jer, der er lige så tossede med camping som os.

I denne uge er campingstafetten landet hos Betina og Flemming på Tørring Camping. Sammen har de skabt en lille, hyggelig oase i hjertet af Jylland midt i skøn natur direkte ud til Gudenåen. Her har de fokus på at give deres gæster en afslappende og rolig ferie, hvor man kan nyde omgivelserne, tage en kanotur på Gudenåen, begive sig ud på cykel- og vandreture til fx Gudenåens udspring, Hærvejen og Uldum Kær. Og så er campingpladsen samtidig placeret i Tørring by, så man også har mulighed for at benytte byens aktiviteter og indkøbsmuligheder.

Vi har stillet værtsparret 5 hurtige spørgsmål om, hvad der optager dem lige nu, og hvad de pusler med af drømme og ideer for at skabe unikke ferieoplevelser for deres gæster.

5 hurtige spørgsmål

Hvad optager jer lige nu (særlige gøremål, praktiske ting mm)?
Vi har haft et travlt forår og det er jo dejligt. Men det betyder også, at vi er lidt bagud og vi knokler derfor på at blive 110 % klar til at give alle højsæsonens gæster en fantastisk oplevelse på Tørring Camping. Kanosæsonen blev skud i gang i tirsdags og i år er der ekstra mange, der har valgt denne ferieform – det giver mange små bookinger, som tager tid at administrere.

Hvad glæder I jer mest til i løbet af den kommende sæson?
Vi glæder os ganske enkelt allermest til at møde alle vores gæster og give dem alle en uforglemmelig oplevelse af hvad camping også kan være.


Er der særlige aktiviteter for jeres gæster i den kommende tid?
I højsæsonen arrangerer vi Gudar Skovløb, som er en sjov aktivitet for børn og voksne.
Derudover har vi bueskydning hver mandag, hvor store og små kan lege Robin Hood for en aften.
I juli måned har vi en gratis modstrømsbus, der kører fra Åstedbro til Åle retur til Tørring. Så man kan nyde en tur på åen, eller til fods eller på cykel i Uldum Kær og tage bussen retur til Tørring.
Sidst men ikke mindst, vil vi lave mange temamiddage i caféen i løbet af højsæsonen – så mange aftner vil der være en ny ret på menuen sammen med musik på terrassen.

Hvad er det bedste ved af have en campingplads?
Det bedste er at være sammen med vores gæster og give dem informationer og viden om alle de muligheder, der er i området. Vi har en lille plads, og giver os derfor ekstra god tid til at være sammen med vores gæster. Alle skal føle sig velkommen og vi glæder os altid over, når vores gæster siger på gensyn i stedet for farvel.

Hvad vil I gerne have, at jeres gæster mindes efter en ferie hos jer?
De skal mindes vores lille plads, som vi selv gør. Et unikt univers med atmosfære, nærvær og værter, der brænder for at gøre alle gæster glade.

Læs mere om  Tørring Camping

Følg med i næste uge, hvor stafetten bliver sendt videre til en ny campingplads i Danmark.

Se også de øvrige portrætter fra de campingpladser, stafetten har besøgt.

Den 25. juni 2020