Campingstafetten - Byaasgaard Camping

Hver uge sender vi Campingstafetten fra campingplads til campingplads – på kryds og tværs gennem landet. Her kan du få et indblik i hverdagslivet på en campingplads, møde ildsjælene bag de enkelte pladser og høre om de tanker, drømme og projekter, de forskellige værter på DK-CAMPs pladser pusler med for at kunne skabe dejlige ferieoplevelser for alle jer, der er lige så tosset med camping som os.

Vi skyder stafetten i gang fra Byaasgaard camping i Nordsjælland. Byaasgaard drives af Signe og Kenneth, som overtog den historiske plads 1. januar 2020, og bor der sammen med deres to børn – Sonja og Eigil på 2 og 5 år. De er flyttet fra Københavns nordvestkvarter til Hundested for at forfølge en fælles drøm om at have deres eget – og springe ud i noget helt nyt!

Hvad optager jer lige nu?

Vi tror på, at der er en fremtid i camping. Og det vores plan at kunne tilbyde et bæredygtigt feriekoncept – også til dem, der måske ikke umiddelbart tænker, at de tilhører camping-segmentet. Vi tror på, at der også kommer nye kundegrupper til camping-Danmark i disse år. Bl.a. har vi sat gang i mere affaldssortering på pladsen og vi tilbyder et koncept i vores kiosk, hvor man kan medbringe beholdere og købe f.eks. ris, krydderier og havregryn i den mængde, man har brug for.

Hvad glæder I jer mest til i løbet af den kommende sæson?

At skabe en ferieoase med god stemning og inspirere med miljømæssige og sociale tiltag, så at vi kan fungere som inspiration til vores gæsters egne hjem og arbejdspladser.
I det naturskønne område, som vores plads ligger i ønsker vi at tilbyde en god overnatningsmulighed med velfungerende rammer. Derudover vil vi gerne skabe nogle rammer for fællesskab samt inspirere med social ansvarstagen og miljømæssigt bæredygtige løsninger. Alt strøm kommer f.eks. fra vindmøller.

Er der særlige aktiviteter for jeres gæster i den kommende tid?

Vi holder d. 7. august endnu en “Traktor-koncerter” på pladsen. Og i højsæsonen har vi flere arrangementer på bedding, f.eks. en øl-smagning. Følg med på Facebook.


Hvad er det bedste ved af have en campingplads?

Vi elsker at give folk en god oplevelse og skabe de hyggeligste rammer for et smut væk fra hverdagen.Hvad vil I gerne have, at jeres gæster mindes efter en ferie hos jer?

En skøn positiv ferieoplevelse i naturen - fyldt af hygge og dejlige minder.


Følg med i næste uge, hvor stafetten bliver sendt videre til Kragenæs Marina Lystcamping


Se den samlede oversigt over pladser, som campingstafetten har besøgt.

Den 4. juni 2020