Campingstafetten: Blushøj Camping - Ebeltoft

Hver uge sender vi Campingstafetten fra campingplads til campingplads – på kryds og tværs gennem landet. Her kan du få et indblik i hverdagslivet på en campingplads, møde ildsjælene bag de enkelte campingpladser. Hør om de tanker, drømme og projekter, de forskellige værter på DK-CAMPs pladser pusler med for at kunne skabe dejlige ferieoplevelser for alle jer, der er lige så tossede med camping som os.

Campingstafetten er i denne uge landet hos Asbjørn og Ann-Cathrin på Blushøj Camping ved Ebeltoft. De har overtaget den smukt placerede campingplads efter Asbjørns forældre og driver sammen den hyggelige campingplads. Campingpladsens historie går tilbage til 1950’erne og gennem tiden, har mange gæster nydt den smukke udsigt over Kattegat fra pladsen og benyttet det unikke landskab i Mols bjerge til gå- og vandreture. Campingpladsen fremstår i dag som en moderne og flot campingplads med mulighed for både at slappe af, nyde livet og for at tage på opdagelse i de mange seværdigheder og attraktioner, som Djursland har at byde på.

Vi har stillet værtsparret 5 hurtige spørgsmål om, hvad de pusler med og drømmer om at skabe af ferieoplevelser for deres gæster.

5 hurtige spørgsmål

Hvad optager jer lige nu (særlige gøremål, praktiske ting m.m.)?
Foråret er altid en travl tid, man skal have afsluttet de sidste projekter og sikre at alt er klart til en sommer med fuld fart. Samtidig er det også tit i foråret at der opstår uforudsete ting.
Den anden dag, var der en entreprenør som ramte et vandrør i et nærliggende sommerhusområde og som formand for det lokale vandværk får jeg pludselig travlt med at sikre vandforsyningen, ikke bare til mig selv men til landsbyen, sommerhusene og de andre forbruger som det lille vandværk leverer til.

Hvad glæder I jer mest til i løbet af den kommende sæson?
I år er mange ting anderledes, der er rigtig mange der booker deres ophold på forhånd, hvor vi tidligere har været vant til at folk bare kommer.
Det bliver spændende at opleve en hel anden måde at drive campingpladsen på end hvad vi der har været normalen de sidste mange år.

Er der særlige aktiviteter for jeres gæster i den kommende tid?
Vi er traditionelt vis ikke en plads der har rigtig mange arrangementer i løbet af året. Rigtig mange af de folk der komme hos os, vil gerne nyde den gode udsigt at tage en gåtur i den fantastiske natur, som Nationalpark Mols Bjerge byder på.
Dog afholder vi hvert år Cirkusskole for børn og barnlige sjæle, det gør vi også igen i år selvom det bliver under lidt andre forhold end normalt.

Hvad er det bedste ved af have en campingplads?
Mødet med folk der er på ferie!

Hvad vil I gerne have, at jeres gæster mindes efter en ferie hos jer?
Når man tager afsted fra Blushøj, må man rigtig gerne synes at man har fået slappet af, holdt ferie og set det man skulle, men samtidig håber vi også at folke tager afsted med følelsen af at der var mere at udforske, mere at se og her vil vi gerne tilbage til.

Læs mere om Blushøj Camping.

Følg med i næste uge, hvor stafetten bliver sendt videre til en ny campingplads i Danmark.

Se også de øvrige portrætter fra de campingpladser, stafetten har besøgt.