Camping med eget telt

Ferie i eget telt kan noget helt særligt, hvis man gerne vil have fornemmelsen af at komme tæt på naturen samtidig med, at du har adgang til den komfort, campingpladserne tilbyder.


Med en telttur på camping får du den fulde oplevelse af at kunne bo midt i naturen med udkig til stjernehimlen, vindens susen i teltdugen og dug i morgengræsset, når man står op til fuglefløjt om morgenen. Og skinner solen, kræver det ikke mange forberedelser at pakke teltet og komme afsted på ferie.


På mange campingpladser har du mulighed for at skrue op og ned for din lyst til at udleve outdoor-livet, sådan som du kan lide det. Er du til mad over bål og kaffe på primus, kan du benytte pladsens bålplads og tænde op for primussen præcis, som du lyster. Men foretrækker du at kunne lave mad i et køkken og opbevare dine råvarer på køl, er der også mulighed for det i pladsernes fælleskøkkener. Samtidig kan du naturligvis også benytte dig af pladsens bad- og toiletfaciliteter samt de øvrige muligheder for leg, hygge og underholdning på pladserne, hvis du har lyst til det.

Gode minder
Camping i eget telt er for mange forbundet med gode barndomsminder om lange sommerdage fulde af frihed og nærvær med familien. Her er det de enkle ting, der tæller, og der er tid til at nyde både naturen og hinanden på en helt anden langsom og rolig måde end i hverdagen. Så hvis du drømmer om at give dine ferieminder videre til dine egne børn, eller ønsker en ferie med fokus på nærvær og afslapning med kæresten eller vennerne, er camping i telt en ideel ferieform.


I listen neden for kan du finde den campingplads, du gerne vil slå dine pløkker i og nyde nogle dage i det fri. Hvis du har særlige ønsker til faciliteter eller oplevelser i nærheden af campingpladsen, kan du slå filtrene til i din søgning nedenfor.


Læs også mere om, hvordan du kan tage teltet bag på cyklen og kombinere en cykeltur rundt i Danmark med teltferie.

Område
Udlejning til overnatning Aktiviteter Bademuligheder Aktiviteter for børn Faciliteter Butik/indkøb Restaurant/spisested Udlejning/udlån af udstyr Attraktioner/seværdigheder Sportsaktiviteter
Kategori Vintercamping Tilbud
Autocamper