Tidligere pressemeddelelser

2013:

Campister giver 142.000 kr. til Hjerteforeningen

Camping og et sundt hjerte går godt i spænd sammen. Derfor donerer Danmarks største sammenslutning af campingpladser, DK-CAMP, for syvende år i træk et stort beløb til Hjerteforeningen.
Tilknyttet fil: Campister giver 142.000 kr. til Hjerteforeningens arbejde

Danmark er billigst at campere i for danskere – men et af de dyreste lande for udlændinge

Danmark er med sine høje afgifter og moms et af de dyreste europæiske lande at campere i viser ny undersøgelse. For danskerne er det dog stadig langt billigere at campere i Danmark frem for at køre sydpå.
Tilknyttet fil: Danmark er billigst at campere i for danskere – men et af de dyreste lande for udlændinge, 27. juni 2013

Campingpladserne står klar med gode tilbud, hvis lærerne lockoutes

Mange af landets børn står i næste uge uden pasning, hvis lærerne bliver ramt af lockout. Men netop den ekstra, ufrivillige frihed kan være en kærkommen lejlighed til, at børnefamilierne og bedsteforældrene tænker alternativt, og får vendt situationen til en positiv oplevelse. DK-CAMP’s 310 campingpladser har ekstra gode tilbud efter påske på ophold i en lækker og opvarmet hytte.
Tilknyttet fil: Campingpladserne har gode tilbud, hvis lærerne lockoutes, 26. marts 2013

Et sikkert forårstegn: Campisterne indtager i påsken de danske campingpladser

Hverken kulde eller blæst kan afholde rigtige campister fra at tage hul på campingsæsonen i den kommende weekend. Påsken betyder nemlig, at tusinder af inkarnerede campister vågner af dvale, trækker deres kolde campingvogne ud af lader og stalde, sætter dem på ”krogen” af bilen og kursen mod én af de næsten 500 campingpladser, der findes i Danmark.
Tilknyttet fil: Forår i Danmark - campister indtager de danske campingpladser, 20. marts 2013

310 danske campingpladser – samlet i ét katalog

Selvom sommeren synes uendeligt langt væk, så er det nu sommerferien eller helligdagsferierne i foråret skal planlægges. Er du allerede en erfaren campist eller overvejer du at afprøve denne fantastiske familievenlige ferieform i dejlige Danmark? DK-CAMP har redskaberne, der let og overskueligt gør familiens feriedrømme til virkelighed.
Tilknyttet fil: DK-CAMP med nye kataloger, januar 2012

2012:

Campister donerer 170.000 kr. til Hjerteforeningen

Camping og et sundt hjerte går godt i spænd sammen. Det mener i hvert fald Danmarks største sammenslutning af campingpladser, DK-CAMP. For femte år i træk donerer de og deres mange campinggæster et stort beløb til Hjerteforeningen.
Tilknyttet fil: 170.000 kr. til Hjerteforeningen - 16. november 2012

Dramatiske vejrudsigter der ikke holder vand skræmmer turister væk

To somre med historisk dårligt vejr efterfølges tilsyneladende af en endnu en dansk sommer, der indtil videre har vist sig fra sin lunefulde side. De danske campingpladser er måske den gren af turisterhvervet, der er mest følsom over for vejrets luner. Men endnu værre bliver det, når medierne i deres vejrudsigter er med til at gøre situationen værre, end den i virkeligheden er.
Tilknyttet fil: Dramatiske vejrprognoser skræmmer turister væk - 13. juli 2012

Få bevæget hjertet i Bededagsferien med DK-CAMP og Hjerteforeningen

Lørdag 5. maj kan campister og andre interesserede få bevæget hjertet ved at deltage i en række spændende aktiviteter på nogle af DK-CAMP’s campingpladser rundt om i Danmark. Under mottoet ”bevægelse med hjertet” er formålet netop at få rørt hjertemusklerne ved at gå stærkt, løbe godt eller cykle hurtigt på og omkring pladserne. Interesserede kan deltage i så forskellige aktiviteter som vandreture, indsamling af planter af ”naturens grønne spisebord”, måling af blodtryk, cykelture, zumbadans, tøjbazar og meget mere.
Tilknyttet fil: Campusdag i Bededagsferien 5. maj 2012

DK-CAMPING GUIDE 2012 - overskuelig, let og praktisk planlægning med DK-CAMP

Forårsfornemmelserne rykker i campisterne. Hvor skal ferier og forlængede weekender tilbringes? Hvad skal opleves?

DK-CAMP, som er en sammenslutning af 325 privatdrevne campingpladser, distribuerer netop nu redskaberne, som gør planlægningen overskuelig, inspirerende, praktisk og let.
Tilknyttet fil: DK-CAMP GUIDE 2012

QuickStop Camping 2012 for autocampere

Overskuelig, let og praktisk planlægning med DK-CAMP.

Forårsfornemmelserne rykker i campisterne. Hvor skal ferier og forlængede weekender tilbringes? Hvad skal opleves? DK-CAMP, som er en sammenslutning af 325 privatdrevne campingpladser, distribuerer netop nu redskaberne, som gør planlægningen overskuelig, inspirerende, praktisk og let.
Tilknyttet fil: Quick Stop 2012