Pressemeddelelser fra DK-CAMP

SENESTE PRESSEMEDDELELSER

Vintercamping giver ro i livet

Hvis du tror, at alle danske campingpladser ligger øde og forladte hen, når temperaturen udenfor går i minus, kan du godt tro om igen. Hos DK-CAMP – Danmarks største netværk af campingpladser – er der tæt på 100 campingpladser, der også byder gæster velkommen om vinteren. 

Tilknyttet fil: 12. december 2017: Vintercamping giver ro i livet

Tilfredse lejrchefer trods en sommer på det jævne

Selvom sommeren har budt på en del regn og færre sommerdage end normalt, beklager lejrcheferne på de nordjyske campingpladser sig ikke. Turisterne har fundet vej til campingpladserne alligevel, i sær de udenlandske turister. På Tornby Strand Camping og Asaa Camping meldes endda om en lille fremgang i overnatningstallene. 

Tilknyttet fil: 30. august 2017: Tilfredshed trods alt

ÅBENT HUS: Kom helt tæt på campinglivet anno 2017

Camping er for Alle. 17. juni kan du finde ud af, om det også gælder dig og din familie. En række af DK-CAMP's campingpladser inviterer nemlig indenfor til Åbent Hus. Her kan I komme helt tæt på campinglivet anno 2017 og opleve, hvor dejlig en ferie, I kan holde på en dansk campingplads.

Tilknyttet fil: 26. juni 2017: ÅBENT HUS: Kom helt tæt på campinglivet anno 2017

DK-Stellplätze - nyt tilbud til autocamperfolket

DK-CAMP har udviklet et nyt koncept til autocampere. Navnet på det nye koncept er DK-Stellplätze, og det skal først og fremmest opfylde autocampernes ønsker om at få fuld information om campingpladsernes ydelser og priser. Foreløbig tilbyder 120 campingpladser DK-Stellplätze.

Tilknyttet fil: 9. januar 2017: DK-Stellplätze - DK-CAMP's nye tilbud til autocamperfolket.