Pressekontakt og pressemeddelelser

PRESSERUM - Nyt!

DK-Stellplätze - nyt tilbud til autocamperfolket

DK-CAMP har udviklet et nyt koncept til autocampere. Navnet på det nye koncept er DK-Stellplätze, og det skal først og fremmest opfylde autocampernes ønsker om at få fuld information om campingpladsernes ydelser og priser. Foreløbig tilbyder 120 campingpladser DK-Stellplätze.

Tilknyttet fil: 9. januar 2017: DK-Stellplätze - DK-CAMP's nye tilbud til autocamperfolket.

PRESSEMEDDELELSER 2016

Populært at holde jul og nytår på en campingplads

Flere og flere mennesker står af det traditionelle juleræs med frokoster hele julen. Nogle vælger i stedet at holde jul og nytår på en campingplads. Ribe Camping er en af de campingpladser, der har mange på campingpladsen juleaften. Nytårsaften forventer de, at alle 25 hytter er fuldt booket.

Tilknyttet fil: 21. december 2016: Populært at holde jul og nytår på en campingplads

Kom og oplev campinglivet helt tæt på

Camping er en ferieform for alle mennesker, siger man. 16. – 19. juni kan du finde ud af, om det også er noget for dig og din familie. En række af DK-CAMP’s campingpladser holder nemlig Åbent Hus, hvor de gerne vil vise, hvor dejlig en ferie, I kan holde på de danske campingpladser.

Tilknyttet fil: 10. juni 2016: Kom og oplev campinglivet helt tæt på

Ny app viser vej til ferieoplevelser på 300 campingpladser

Med en ny gratis app får campingfolket nu lettere ved at finde gode ferieoplevelser på og i nærheden af 300 danske campingpladser. Appen giver også forslag til campingpladser i nærheden, når man er på farten. Det er DK-CAMP - Danmarks største campingkæde - der står bag den nye app.


Tilknyttet fil: 7. juni - Ny app viser vej til ferieoplevelser på 300 campingpladser

Danmarks mest læste campingguide er på gaden

Mangler du inspiration til, hvor campingferien skal holdes i år? Så er der nu god hjælp at få. Danmarks største kæde af campingpladser - DK-CAMP - er på gaden med de nye kataloger 2016.

Vil du opleve Nordjyllands brede vidder eller Sydfyns romantiske herregårde? Eller vil du have vind i håret i Vestjylland eller smage "Sol over Gudhjem" på Bornholm? Med en eller flere af DK-CAMP's nye kataloger i hånden bliver det lidt lettere at beslutte, hvor ferien går hen i år.

Tilknyttet fil: 15. januar 2016, Danmarks mest populære campingkatalog på gaden (pdf-fil)

PRESSEMEDDELELSER 2015

Sunde og aktive gæster er en hjertesag for Danmarks største campingkæde

En sund livsstil er vigtigt for at få et godt liv. I samarbejde med Hjerteforeningen inspirerer kædens campingpladser sine gæster til at leve et sundere liv.

En vandretur på 5 km. Et motionsløb på 8 km. En cykeltur på 25 km. Det er eksempler på aktiviteter, som campinggæster på nogle af DK-CAMP’s 300 campingpladser i hele Danmark har deltaget i - i årets løb. Udover at deltage i aktiviteterne med stor entusiasme, har gæsterne endda betalt penge for at få sat pulsen op. Sammen med indtægter fra andre hjerteaktiviteter ude på campingpladserne har det tilsammen resulteret i, at DK-CAMP har indsamlet 108.923 kr. i 2015 til Hjerteforeningens arbejde.

Tilknyttet fil: 19. november 2015, Sunde og raske gæster er vigtig for DK-CAMP

Ny formand med succes skal udvikle og inspirere Danmarks største campingkæde

Danmarks største campingkæde har ambitioner. Store ambitioner. Og i denne uge valgte generalforsamlingen derfor en ny formand, der vil samle medlemmerne, udvikle, inspirere og vise vejen til flere kunder og mere succes.

Tilknyttet fil: 13. november 2015, ny formand for DK-CAMP

Åbent Hus på danske campingpladser 19. - 21. juni 2015

Mere end 500.000 danskere holder hvert år ferie på en campingplads. Men der er stadig mange danskere, der aldrig har sat deres ben på en campingplads. Det får de mulighed for 19. - 21. juni, hvor mange campingpladser under DK-CAMP holder Åbent Hus.

Organiserede campingpladser i Danmark har eksisteret i mere end 50 år. Men med campingvognens indtog i 60'erne blev camping som ferieform for alvor populært. Populariteten har betydet, at de danske campingpladser i dag har udviklet sig til nogle af de absolut bedste i Europa. I 2014 stod de danske campingpladser for lige knap 11,2 mio. overnatninger.

Tilknyttet fil: 29. maj 2015, Åbent Hus på danske campingpladser 19. - 21. juni 2015 (

DK-CAMP belønner sine campinggæster med rabat på oplevelser

Danmarks største campingorganisation, DK-CAMP, indfører et loyalitetsprogram, der giver campinggæster rabat på film, koncerter, sportsevents, forlystelser, wellness, restauranter m.v. i hele Danmark.

En ny campingsæson står for døren, og det er tid til, at de mange campinggæster skal købe eller forny deres campingpas.

Som et nyt tiltag indfører DK-CAMP nu et såkaldt PLUSCARD, der giver campinggæster, der køber deres campingpas på en af DK-CAMP's mere end 300 selvstændige campingpladser rabat på bl.a. film, forlystelser, restauranter m.v. i hele Danmark.

Tilknyttet fil: 1. april 2015, DK-CAMP belønner sine campinggæster med rabat på oplevelser

Camping i Danmark er igen blevet populært

Det er med positive forventninger, at mange af DK-CAMP’s mere end 310 campingpladser i påsken slår dørene op til en ny sæson. Camping i Danmark har nemlig oplevet en pæn stigning i antal af overnatninger i de seneste par år. En stigning som prognoserne siger vil fortsætte.

Solen skinner på dansk camping i disse år. Således har Danmarks Statistik registreret en stigning på 3,6 % i antallet af overnatninger i 2014 i forhold til året før. Også i 2013 steg antallet af overnatninger. Det er en positiv udvikling, som Danmarks største campingorganisation, DK-CAMP, hilser velkommen.

Tilknyttet fil: 27. marts 2015, Camping er igen blevet populært

Campisten skifter navn til "OPLEV Danmark"

I cirka 30 år har magasinet heddet "Campisten". Nu har det skiftet navn til "OPLEV Danmark". Magasinet uddeles gratis til foreningens danske campinggæster, og har til formål at inspirere til dejlige ferieoplevelser i Danmark.

"Campisten" har været et af de foretrukne magasiner for mange gæster på DK-CAMP's mere end 300 campingpladser. Nu skal de trofaste læsere vænne sig til det nye navn. Baggrunden for navneskiftet er, at begrebet "campist" er blevet lidt slidt. I dag omtaler lejrcheferne ikke sine "kunder" som campister - men som "gæster". DK-CAMP finder, at navnet OPLEV Danmark er mere i overensstemmelse med magasinets redaktionelle linje.

Tilknyttet fil: 6. februar 2015, OPLEV Danmark er det nye navn på DK-CAMP's gratismagasin til sine gæster

Danmarks største campingorganisation udgiver 5 nye kataloger

Det er typisk i de første par måneder af et nyt år, at familien Danmark planlægger sommerens campingferie. Med DK-CAMP’s nye gratis kataloger som inspiration, har de nu alle muligheder for at planlægge årets ferieoplevelser.

DK-CAMP har netop sendt 5 gratis kataloger på gaden, og de kan snart fås hos bl.a. turistbureauer, caravanforhandlere og selvfølgelig på DK-CAMP’s 313 campingpladser over hele Danmark. Desuden kan man få katalogerne på Ferie-Fritids-messen i Odense 23. – 25. januar og messen Ferie for Alle i Herning 20. – 22. februar.

Tilknyttet fil: 14. januar 2015, 5 nye kataloger på gaden

PRESSEMEDDELELSER 2014:

DK-CAMP støtter Hjerteforeningen med 130.000 kr.

Camping og et sundt hjerte hører sammen. Det mener Danmarks største forening af campingpladser, DK-CAMP. Derfor donerer foreningen for 8. år i træk et stort beløb til Hjerteforeningen.

Tilknyttet fil: 130.000 kr. til Hjerteforeningen - 18. november 2014

Campingferie i telt hitter igen

2014 har været et godt år for de danske campingpladser. Tal fra Danmarks Statistik viser en fremgang på 3,4 % i antallet af overnatninger i perioden fra januar til august 2014 i forhold til sidste år. De gode og lune somre, som vi har haft de sidste par år i Danmark, har skubbet til en udvikling, hvor teltferie i Danmark igen er blevet yderst populært.

Tilknyttet fil: Campingferie i telt hitter igen , 20. oktober 2014

Solen skinner på de danske campingpladser

DK-CAMP melder om en generel fremgang i antallet af bookninger i år. Det flotte vejr sidste sommer, og det gode vejr indtil nu i år, har gjort, at flere danskere har fået øjnene op for campinglivets kvaliteter.

Efter nogle lidt magre år ser det endelig ud til, at de danske campingpladser bliver mere og mere populære hos danskerne. DMI’s prognose om endnu en god dansk sommer i år gør ikke optimismen i branchen mindre.

Tilknyttet fil: 20. juni 2014, Solen skinner igen på de danske campingpladser

Campingferie i Danmark byder på rent badevand og sikre strande

Det Blå Flag bliver i disse dage hejst ved 250 danske strande. De mange glade gæster, der holder deres ferie på en campingplads hos Danmarks største forening af campingpladser, DK-CAMP, kan derfor se frem til at dyppe tæerne i rent badevand til sommer. For mange af foreningens mere end 310 campingpladser ligger ned til eller meget tæt på strande med Det Blå Flag.

Tilknyttet fil: 6. juni, Dansk campingferie byder på rent badevand og sikkerhed i top

Flere skal campere i Danmark

Danmarks største sammenslutning af campingpladser, DK-CAMP, vil have flere til at vælge camping som ferieform. Et nyt firmalogo, en ny webportal og et nyt slogan, JA TAK til Danmark, skal sætte fokus på, at campingferie i Danmark kan sammensættes præcist, som gæsterne ønsker det.

Tilknyttet fil: Flere skal campere i Danmark, marts 2014

Planlæg din campingferie med nye kataloger fra DK-CAMP

Med DK-CAMP’s nye kataloger i hånden har du redskaberne til at gøre familiens feriedrømme til virkelighed. Sammen med en helt ny webportal, hvor du har let adgang til 312 campingpladser, er du klar til at booke sommerferien eller helligdagsferierne i foråret.

DK-CAMP har netop udgivet 5 gratis kataloger, der lige nu er på vej ud til bl.a. turistbureauer og caravanforhandlere i ind- og udland samt til DK-CAMP’s campingpladser. Desuden kan katalogerne fås på de store feriemesser, der holdes i de kommende uger og måneder i Danmark og i vores nabolande.
Tilknyttet fil: DK-CAMP med nye kataloger, januar 2014
Se tidligere pressemeddelelser
Tilknyttet fil: DK-Stellplätze - DK-CAMP's nye tilbud til autocamperfolket, 9. januar 2017