Planlæg jeres cykelferie i Danmark

En ting er at beslutte sig for at holde cykelferie Danmark. En anden ting er at beslutte sig for, hvor cykelferien skal holdes.

Det er en beslutning, som du og din familie selv må tage.

Men vi vil gerne inspirere jer til at træffe jeres endelig valg :-).

Mange muligheder

Mulighederne er rigtigt mange: Nordsøcykelruten, Østersøcykelruten mellem Jylland og Møn samt den 640 km lange cykelrute mellem København og Berlin forløber som et stort "H" gennem landet.
 
Andre cykelruter dækker regionen omkring Limfjorden i Nordjylland, Hærvejen i Midtjylland, fjordlandskaberne i Nordsjælland samt området omkring den dansk-tyske grænse.
 
Og yderligere 26 skønne panoramaruter af 20 - 40 kilometers længde udgår som sløjfer for at åbne blikket for omkringliggende landskaber og seværdigheder.

For blot at nævne nogle af mulighederne for at opleve Danmark fra en jernhest.

Foto: Niclas Jessen

Cykelsightseeing i de største byer

I Danmarks største byer som Aalborg, Aarhus, Odense og København er det også oplagt at tage på cykelsightseeing, i det man disse steder finder et veludbygget cykelstinet, der er adskilt fra biltrafikken.

Hvis I ikke selv har cykler, kan I desuden leje en af de mange moderne bycykler, der altid står parat.

Foto: Kim Wyon

Her finder du cykelruterne

Herunder finder I nogle af de gode muligheder for cykelruter beskrevet. Desuden er der link til de partnere, der er ansvarlige for at vedligeholde og opdatere information om ruterne.

Område
Udlejning til overnatning Aktiviteter Bademuligheder Aktiviteter for børn Faciliteter Butik/indkøb Restaurant/spisested Udlejning/udlån af udstyr Attraktioner/seværdigheder Sportsaktiviteter
Kategori Vintercamping Tilbud
Autocamper