Bliv medlem af vores fordelsklub - det er helt GRATIS!

 

DKCamping:ID Fordelsklub er Danmarks måske bedste camping fordelsklub.

Det er GRATIS at være medlem, og du får mulighed for at bruge løs af de fordele, vi tilbyder. Bla. har vi gode rabatter til nogle af Danmarks største attraktioner, teater, film og events.

Du får også dit eget CAMPING:ID - helt gratis. 

CAMPING:ID er elektronisk og findes i DK-CAMP's app, som du henter i Google Play eller App Store. Når du logger ind i appen (du bruger de samme koder at logge ind med som du logger dig ind i fordelsklubben på en computer).

PS! Ting tager tid! Vi arbejder lige nu på at blive klar med vores app og vores fordelssite. Men vi håber, at det hele er rettet til, når campingsæsonen for alvor åbner til påske.

Gå direkte til fordelssite og meld dig ind NU!

App og fordelssite

Download DK-CAMP's nye app - her finder du alt om fordelsklubben som hjertet begærer. Appen er gratis at downloade og bruge.

 På app’en har du adgang til alle DK-CAMP’s campingpladser – også bare dem, der er ”Tæt På” dig. Det samme gælder for DK-Stellplätze, der er et særligt tilbud til gæster, der kommer i autocamper.

Vælger du at blive medlem af fordelsklubben får du fuld adgang til hele fordelsuniverset i app’en - med alle fordele og eget camping-ID.

I app’en findes desuden DK-CAMP’s eget bingospil. Bingospillet kan fordelskunderne bruge for sjov eller blodig alvor til at vinde gode præmier med. DK-CAMP vil løbende stille præmier på højkant, som der spilles om blandt alle fordelskunder.

Hent appen på Google Play eller i App Store

Fordelsitet på desktop finder du ved at klikke HER!