JA TAK til Danmark

JA TAK til Danmark!

De fleste danskere kender Danmarks nationalsang ”Der er et yndigt land”. Skrevet af den store danske digter Adam Oehlenschläger i 1819. Altså for 195 år siden.

Danmark er stadigt et yndigt land, der stadig står med brede bøge, nær salten Østerstrand og bugter sig i bakke og dal.
Som gæst på én af DK-CAMP’s mere end 300 campingpladser har du det bedste udgangspunkt for at drage ud og opleve, se og erfare alt det, der er i nærheden af campingpladsen. Har du og familien set det, I ville, kan I drage videre til en ny campingplads, og tage de gode bidder af Danmark, som findes der.

Holder du ferie på en campingplads, siger du derfor for alvor ”Ja tak til Danmark”. DK-CAMP siger også JA TAK til Danmark – så meget, at vi har gjort det til vores slogan eller pay-off.

Sloganet JA TAK til Danmark skal være med til at åbne folks øjne op for alle de gode oplevelser og seværdigheder, som Danmark tilbyder, når I holder ferie på en campingplads.
 
I højre side kan du få et indblik i nogle af de mange dejlige oplevelser, der venter på dig :-)

Nyt logo

Samtidig har DK-CAMP fået nyt logo, der viser nogle af de væsentligste elementer for at vælge camping som ferieform, nemlig natur, himmel, sol og vand. De fire elementer aftegner det internationale symbol for camping – og udgør sammen med DK-CAMP-navnet – DK-CAMP’s nye logo.

”Vores gamle logo har næsten 50 år på bagen og signalerer ikke camping anno 2014. Der er virkelig sket meget ude på campingpladserne gennem årene. I dag byder camping på alt den komfort, som gæsterne kan få på et hotel eller feriecenter. Mange campingpladser tilbyder for eksempel i dag familiebadeværelser, hvor gæsten har fred og ro til at gøre sig i stand uden at blive forstyrret af andre gæster. Ligeledes kan du leje en hytte, der er lige så komfortabel som et sommerhus – ofte bare billigere og med flere muligheder”, fortæller DK-CAMP’s formand, Preben Christensen.

Et nyt logo, klare budskaber og nye tiltag skal være med til, at flere mennesker får øjnene op for camping i Danmark som en attraktiv ferieform. Efter nogle magre år med en markant nedgang i antallet af campinggæster, bygger DK-CAMP videre på den optimisme som en relativ god sæson i 2013 bragte med sig.

Det nye logo og JA TAK til Danmark vil du som gæst støde på - på DK-CAMP’s campingpladser, når du besøger os i den kommende sæson.

Velkommen!