Ekstra komfort til campinglivet

Forestil dig en dejlig sommerdag på campingpladsen med benene oppe og øjnene lukkede. Findes der noget bedre? Meget af afslapningen kan dog blive spoleret, hvis du hele tiden flytter rundt i stolen, fordi komforten er dårlig. De problemer kan du undgå, hvis du vælger at investere i campingmøblerne fra Westfield. I sæsonen 2010 kan du finde endnu flere møbler og tilbehør fra Westfield hos din lokale campingforhandler.

Sortimentet fra Westfield er udvidet med lave stole, drømmesenge, borde samt forskelligt tilbehør til stolene. Kvaliteten er naturligvis i top, og alt findes i farverne blå eller grå. De to nye stole – Baja og Salina – er med henholdsvis enkeltstående ben og bøjleben. Begge har et lavt ergonomisk formet ryglæn og er særdeles kompakte, når de er pakket sammen.

High Streak er drømmesengen fra Westfield. High Streak er en høj, stabil kvalitetsdrømmeseng med en dejlig stor liggeflade, der måler 200 x 70 cm. Ideel til de lange sommerdage foran campingvognen.

Serien af borde fra Westfield er udvidet med et lille campingbord med målene 80 x 60 cm. Alle 4 ben kan indstilles i højden, vægten er lav, og bordet er meget kompakt, når det er klappet sammen. Alle borde fra Westfield er udstyret med multifødder – de er bevægelige og justerer sig selv alt efter ujævnheder i underlaget. Samtidig har fødderne en stor støtteflade, hvilket gør, at de ikke synker i jorden. Højdeindstillingen er nem og genial, idet indstillingen er markeret med tal op af alle 4 ben.

Sidst men ikke mindst er der flere nyheder indenfor tilbehør: En lækker, polstret hynde til de høje stole, et frottéovertræk, der kan vaskes i maskinen samt en nakkestøtte, der både kan bruges til både stole og drømmeseng. Du kan også få en drinkholder til at klikke på stolen, så du altid har drikkevarerne lige ved hånden, når du sidder og slapper af.

Og husk. Med Westfield får du 5 års garanti på dine campingmøbler.

Tag ud til din lokale campingforhandler og afprøv sortimentet fra Westfield. Du kan finde din nærmeste forhandler på www.dct-vejle.dk.

- Westfield var bedst i test i BT den 27.02.2010