Campy Retro – Back to the roots

Campy Retro fra Dethleffs: lille, kompakt og moderne campingvogn

Dethleffs giver alle, der elsker små campingvogne, en helt speciel gave: Campy Retro. En lille, kompakt og moderne campingvogn med en historisk baggrund. En specialmodel, der uden tvivl vil begejstre mange

De udvendige plader i elfenbenshvid var også kendetegnende for campingvognene fra 50’erne. Men det ville ikke være rigtigt retro, hvis dette ”historisk”-orienterede design, ikke også havde sine moderne tendenser.

Den velkendte møbelopbygning fra Campy får en ny trædekor i den lyse Bella æble. Bomiljøet er også nyt. Hynderne er grå og ryglænene har et gråternet mønster med røde striber. Samme mørkerøde farve går igen i gardinerne.
Der er god plads i siddegruppen, som også kan bygges om til en stor dobbeltseng

Plads til 6 seks personer

Campy Retro findes i planløsningen Campy 02, der har en stor siddegruppe i fronten, der kan bygges om til en dobbeltseng med en liggeplads på mere end fire kvadratmeter. Der kan sidde op til seks personer i siddegruppen. Oven over siddegruppen er der lukkede overskabe med pleksiglasindlæg i lågerne og metalhåndtag.

En nydelig hængelampe gør retrodesignet perfekt. I bag finder man køkkenet og et lille toiletrum. På køkkenbordet er der monteret et kogeblus og vasken er udstyret med en nostalgisk vandhane.

Campy Retro Edition har to vinduer i fronten, ét bredt alurangeringshåndtag i front og ét i bag samt et logo i ”klassisk” look.
På få sekunder er siddegruppen dannet om til en stor dobbeltseng

Runde former

Alt i alt ånder Campy Retro af charme fra 50’erne og er en hyldest til campinglivets guldalder. Med sin hyggelige runde form, den cremefarvede lakering og søde detaljer er det som at træde ind 50’erne - blot med moderne komfort.