Campusdag på Hjarbæk Fjord Camping

Fredag den 16. maj:

Er du frisk på at lufte din mountainbike i det bakkede terræn omkring Hjarbæk?

Så kom og vær med - børn og unge er meget velkomne, der er afgang fra campingpladsen kl. 11.00. Ruten vil være ca.

Fredag den16. maj Er du frisk på at lufte din mountainbike i det bakkede terræn omkring Hjarbæk, så kom og vær med - børn og unge er meget velkomne.

Afgang fra campingpladsen kl. 11.00. Ruten vil være ca. 20 km, men der vil være flere muligheder for at korte turen af undervejs.

Tilmelding i receptionen. Deltagelse koster 25 kr. som går til Hjerteforeningen.

Campusdag - 17. maj 2014:
Sammen med Hjarbæk Fjord Camping arrangeres på Campusdag 17. maj, kl 10.00 en travetur ad Hjertestien, hvor der vil være opgaver at løse undervejs. Vi passerer højdedrag med udsigt over fjorden og til Vorde kirke, vi går gennem skovområder og ser på nyudsprungne træer og buske. Herefter går turen ud til fjorden og gennem Hjarbæk by. Tilbage på campingpladsen er der kaffe, præmieoverrækkelse.

Kom ud og nyd naturen sammen med børn og børnebørn.

Overskuddet fra alle aktiviteter går til Hjerteforeningens kampagne Elsk Hjertet. 25 kr. for voksne og 10 kr. for børn.

Hjarbæk Fjord camping har netop investeret i en hjertestarter. For at få det maksimale ud af denne, er det nødvendigt at flere personer får et kursus i livgivende førstehjælp, som omfatter hjertemassage og brugen af hjertestarter. Til hver familie er der et læringssæt, som omfatter en dukke til indøvning af hjertemassage, en DVD som meget illustrativt viser, hvad man skal gøre, samt information om hele forløbet fra man oplever en person der har fået hjertestop. På en times kursus gennemgår vi de kritiske punkter. Det livgivende kursus begynder kl 13.00 i spillehallen på campingpladsen.

VIGTIGT! Der er kun plads til 16 personer, tilmelding i receptionen senest søndag 11. maj.

Med venlig hilsen
Hjarbæk Fjord Camping
Hulager 2
8831 Løgstrup
V/Morten og Lone
Tell: +45 86642309 /22131500

http://www.hjarbaek.dk
www.facebook.com/hjarbaekfjordcamping