Billig camping

Camping er nok den eneste ferieform, hvor du selv bestemmer, om det skal være en billig eller lidt dyrere ferie, som du holder. Medbringer du dit eget telt og eget campingudstyr, kan du holde en billig ferie. En sådan billig ferie på camping kan du holde på alle DK-CAMP's 300 campingpladser. 
 
Du kan også leje dig ind i en hytte på en campingplads. Det bliver naturligvis en lidt dyrere ferie, end hvis du holder ferien i dit eget lille telt. Men her er der flere kategorier af hytter. Hytter uden toilet og bad er selvfølgelig billigere end en luksushytte. Igen kan du holde en billig, men dejlig ferie i en hytte til den pris, som du synes, du vil ofre på din ferie.
 
Endelig kan du holde ferie i din egen campingvogn eller autocamper - det koster jo selvfølgelig lidt mere.
 
I sammenligning med andre ferieformer som hotel, feriecenter og sommerhus er camping en billig ferieform, der kan skræddersyes lige nøjagtigt, som du og familien ønsker den.
 
En ferie i et to-mands telt i godt vejr er både en god og billig ferie. Og så kan du sagtens give dig selv lov til at holde nogle dages ekstra ferie. Det er der nok råd til!
 
Herunder finder du en oversigt med DK-CAMP's campingpladser. I venstre side kan du selv vælge til og fra i dine ønsker - så du skræddersyer ferien efter dine egne ønsker og behov.
 
Rigtig god - dyr eller billig - ferie. Du bestemmer selv !