Pressemeddelelser

Pressemeddelser 2012

Få bevæget hjertet i Bededagsferien med DK-CAMP og Hjerteforeningen

Lørdag 5. maj kan campister og andre interesserede få bevæget hjertet ved at deltage i en række spændende aktiviteter på nogle af DK-CAMP’s campingpladser rundt om i Danmark. Under mottoet ”bevægelse med hjertet” er formålet netop at få rørt hjertemusklerne ved at gå stærkt, løbe godt eller cykle hurtigt på og omkring pladserne. Interesserede kan deltage i så forskellige aktiviteter som vandreture, indsamling af planter af ”naturens grønne spisebord”, måling af blodtryk, cykelture, zumbadans, tøjbazar og meget mere.
Tilknyttet fil: Campusdag i Bededagsferien 5. maj 2012

Overskuelig, let og praktisk planlægning med DK-CAMP

Forårsfornemmelserne rykker i de danske campister. Hvor skal ferier og forlængede weekender tilbringes? Hvad skal opleves? DK-CAMP, som er en sammenslutning af 325 privatdrevne campingpladser, distribuerer netop nu redskaberne, som gør planlægningen overskuelig, inspirerende, praktisk og let.
Tilknyttet fil: DK CAMP Publikationer 2012
Bestyrelsesmedlem og campingpladsejer Niels Gaj Nielsen overrækker på vegne af DK-CAMP gavechecken til Hjerteforeningen.

Camping – gør noget for hjertet

Hjerteforeningen fik for 4. år i træk overrakt en check af DK-CAMP. I år var checken på kr. 207.112.
Pengene er dels doneret af foreningen DK-CAMP og derudover har campingpladserne henover sæsonen
arrangeret mange, spændende events og aktiviteter, hvor der er blevet indsamlet penge til Hjerteforeningen
Tilknyttet fil: Camping – gør noget for hjertet

Pressemeddelser - tidligere år

De er ventet med længsel af campister i Danmark, Tyskland, Holland og de skandinaviske lande: De nye brochurer fra og om de 325 privatejede campingpladser i Danmark. Hovedbrochuren på 250 sider, DK-Camping-Guide 2011, har følgeskab af fire mindre brochurer for henholdsvis Quickstop Camping, Elite Camp, City Camp og Små Pladser.

Farvestrålende forårsbebudere på vej ud til campingfolket

De privatejede campingpladsers organisation, DK-Camp, er klar med DK-Camping-Guide 2011 og fire specialbrochurer, som distribueres af frivillige til udleveringssteder i hele Danmark, Tyskland, Holland, England og Norden. De 400.000 eksemplarer af DK-Camping-Guide vejer knap 180 ton.
Tilknyttet fil: Farvestrålende forårsbebudere på vej ud til campingfolket
Bestyrelsesmedlem og campingpladsejer Niels Gaj Nielsen overrækker på vegne af DK-CAMP de 2 checks  til Hjerteforeningen

Campisterne har hjertet på rette sted

Hjerteforeningen fik for 3. år i træk overrakt 150.000 kroner, som er indsamlet på campingpladser under DK-CAMP. Derudover blev der også overrakt en check på 85.363 kroner, som er de penge, der er blevet indsamlet ved salg af Hjertesmykker ude på campingpladserne.
Tilknyttet fil: Campisterne har hjertet på rette sted

En forårsbebuder - Danmarks største campingguide er nu på gaden

De privatejede campingpladsers organisation, DK-CAMP, er klar med DK-CAMPING GUIDE 2011, som distribueres af frivillige til udleveringssteder i hele Danmark, Tyskland, Holland, England og Skandinavien. De 400.000 eksemplarer af DK-CAMPING GUIDE vejer knap 180 ton.
Tilknyttet fil: DK - CAMP – Pressemeddelelse - DK-CAMPING GUIDE
Små pladser

Små Pladser – ny brochure for 2010 er nu på gaden

”Små Pladser” er campingpladser i DK-CAMP med under 145 enheder – deraf navnet
Tilknyttet fil: Små Pladser – ny brochure for er nu på gaden

QuickStop Camping for autocampere

Succesen fortsætter, og mere end 200 eller godt 65% af DK-CAMPs campingpladser er nu med i QuickStop-ordningen, så det er let at finde en campingplads med QuickStop, når man er på autocampertur i Danmark.
Tilknyttet fil: DK - CAMP – Pressemeddelelse - QuickStop Camping
QuickStop

QuickStop Camping – succesen fortsætter

Succesen fortsætter, og knap 200 campingpladser er nu med i QuickStop-ordningen, så det er let at finde en campingplads med QuickStop, når man er på autocampertur i Danmark
Tilknyttet fil: QuickStop Camping 2010 – succesen fortsætter
DK-CAMP

Danmarks største campingguide er nu på gaden

Allerede nu - et godt stykke tid før sæsonen for alvor starter - udsender DK-CAMP sit store årlige katalog, DK-CAMPING GUIDE
Tilknyttet fil: Danmarks største campingguide er nu på gaden
City Camp

City Camp – der er nu 22 af slagsen i DK-CAMP

Campingferie forbindes typisk med ferie i naturskønne omgivelser, nær skov og strand, i fred og ro. Men ikke alle campingpladser ligger lige ud til kysten, omgivet af den frie natur
Tilknyttet fil: City Camp – der er nu 22 af slagsen i DK-CAMP

DK4 sætter fokus på camping-eliten

Tilknyttet fil: DK4 sætter fokus på camping-eliten