Kvalitetsvurdering

Kvalitetsvurdering af campingpladserne

Campingrådets konsulenter vurderer hvert år campingpladsernes kvalitet indenfor følgende 4 områder:

1. Bygninger
2. Arealer
3. Faciliteter
4. Brandbekæmpelse/førstehjælp.

Indenfor det enkelte område er bl.a. kvaliteten af vedligeholdelsen, rengøringen, materialevalget og den håndværksmæssige udførelse blevet vurderet.

Kvaliteten på den enkelte campingplads er vurderet i forhold til kvaliteten på andre campingpladser med samme antal stjerner

Dvs. en kvalitetsvurdering på en 2-stjernet campingplads kan ikke sammenlignes med en kvalitetsvurdering på en 4-stjernet campingplads.

Størrelsen af de hvide stykker viser, hvad pladsen mangler i kvalitet indenfor henholdsvis bygninger, arealer, faciliteter og gennemførelse af brand/førstehjælpskursus for at være blandt de allerbedste campingpladser med samme antal stjerner. Hvis en campingplads har fået maksimal kvalitet indenfor f.eks. bygninger vil der ikke være et hvidt stykke ovenover den blå søjle.

Blå søjle = Bygninger
Grøn søjle = Areal
Rød søjle = Faciliteter
Gul søjle = Brandbekæmpelse/førstehjælp

Bemærk, at for 1-stjernede campingpladser er der ikke krav om gul søjle.

Størrelsen af de hvide stykker viser, hvad pladsen mangler i kvalitet indenfor henholdsvis bygninger, arealer og faciliteter. Hvis en campingplads har fået maksimal kvalitet indenfor f.eks. bygninger, vil der ikke være et hvidt stykke ovenover den blå søjle.