Ulslev Strand Camping


Adresse:
Ulslev Strand Camping
Strandvejen 3
Ulslev
4872 Idestrup
CVR:
32592864
Åben:
19.03. - 25.09.

Velkommen til Ulslev StrandCamping

Enhederne på Ulslev Strandcamping er et helt kapitel for sig. Mange pladser har havudsigt, mens endnu flere har hav kik. Pladsen er indrettet i hyggelige, læ fulde kroge eller lommer, hvor man ligger sammen og så alligevel ugeneret.
Ulslev Strandcamping ligger midt i en enestående natur, som indbyder til en aktiv ferie. Mange bruger pladsen som udgangspunkt for vandre, løbe eller cykelture. Læg eksempelvis vejen omkring det hyggelige fiskerleje Hesnæs eller feriebyen Marielyst.
Hvis du vil fange fisken selv, kan det lade sig gøre blot få hundrede meter fra pladsen.
Pladsen ligger direkte ved en af Falsters skønneste, børnevenlige sandstrande. Det rene, indbydende vand og det fine sand lokker store og små til leg og samvær. Stranden er et naturligt samlingspunkt og aktiviteterne spænder lige fra solbadning og afslapning til windsurfing og beachvolley. Stranden bruges også af mange til gå- og løbeture eller en rask tur i gummibåden. På skrænten ned mod stranden vokser høje skyggefulde træer. Hvis vejr og vind er til det, er der mulighed for om aftenen at lave hyggelige bål på stranden på vel indrettede bålpladser.
Stort, velassorteret minimarked med et bredt udvalg inden for friskbagt brød, kød og friske grønsager, øl, vand og alle kendte dagligvarer samt gode vine og lidt til den søde tand.
VIS KORT