Tornby Strand Camping


Adresse:
Tornby Strand Camping
Strandvejen 13
9850 Hirtshals
CVR:
33437048
Åben:
01.01. - 31.12.

Camping ved Nordjyllands vestkyst

Dejlig familiecamping plads ved den Nordjyske vestkyst. Med plads til store og små. Vi har 350 dejlige store pladser til camping med campingvogn autocamper, eller telt. Udlejning af hytter i forskellig standard og pris, med eller uden toilet og bad. Indendørs og udendørs swimmingpool, wi-fi, butik, minigolf og meget mere.

For de voksne: For jer der ønsker stille og rolige omgivelser med masser af plads. Skøn natur, tæt på Vesterhavet og den dejlige strand. Vi lægger vægt på personlig service og gode oplevelser for store og små.

For de små: For jer der søger trygge og rolige rammer til en campingferie med mindre børn. Masser af plads, indendørs og udendørs swimmingpool, lege/aktivitetsrum, stor legeplads, fodboldbane og elefanten Trampe der hygger med børnene.

Faciliteter: Vi har to dejlige swimmingpools - en indendørs svømmehal og en udendørs. Her er flere servicebygninger fordelt på pladsen. Vi lægger stor vægt på at have en pæn og velholdt plads med rene servicebygninger. Der er butik med frisk morgenbrød og det du lige mangler. I området er der flere spisesteder. Dejlig stor legeplads med hoppepuder, Minigolf, beachvolley, bordtenis, airhockey og der er løbende aktiviteter på pladsen.

Området: Midt i naturen, tæt ved Hirtshals og kun en km til stranden. Området omkring Hjørring og Nordjylland byder mange oplevelser og serværdigheder. Campingpladsen ligger som et godt udgangspunkt til at udforske Nordjylland. Kun 45 minutter til Skagen, Ålborg eller Fårup sommerland VIS KORT