Henneby Camping


Adresse:
Henneby Camping
Hennebysvej 20
6854 Henne
CVR:
57403012
Åben:
23.03. - 28.10.

Velkommen til Henneby Camping

Vestjylland - ingen steder er luften så ren, lyset så stærkt og farverne så klare. Her er der mulighed for på krop og sind at føle vejrligets skiften fra de varme sommerdage med bagende sol høj himmel til stormfulde dage med stærk blæst og et oprørt Vesterhav.

Henneby Camping tilbyder: touringspladser, forsæson-, helsæson- og eftersæsonpladser, udlejning af hytter og campingvogne, moderne køkken- og sanitærbygninger, faciliteter for handicappede, puslerum, vaskesalon, internet og kabel tv, gassalg, minimarked med stort udvalg af dagligvarer, brød og aviser.

Aktiviteter på pladsen: opholdsstue med sat-tv, computerspil og air hockey, legeplads med trampoliner, luftpuder, gynger og vipper, minigolf, cykeludlejning, grillplads, billard, boldspil, petanque, badminton, volleyball.

Aktiviteter rundt om pladsen: tropeland, svømmehal, ride, vandre, cykle, mountainbiking, tennis, golf, fiske, windsurfing ... og naturligvis - strand og sol.

Seværdigheder og mål for dagsture: Danmarks nye store naturpark Filsø ved Vesterhavet, Blåbjerg Plantage, en af Danmarks største klitplantager, Henneby Glashytte, Lysstøberi og Stutteri Vestkysten, Legoland, Legeborgen og Minibyen i Varde, Løveparken i Givskud, Fiskeri- og Søfartsmuseet i Esbjerg.

Du er meget velkommen til at besøge os på vores hjemmeside - se link i højre side. VIS KORT