Gerlis Camping


Adresse:
Gerlis Camping
Kærvang 7
Sejerslev
7900 Nykøbing Mors
CVR:
26444608
Åben:
24.03. - 21.10.

Gerlis camping Kærvang 7 7900 Nykøbing M

Gerlis Camping er en hyggelig familieplads med masser af kæledyr. I vil bl.a. kunne stifte bekendtskab med vores meget kælne katte. På pladsen vil I finde en lille kiosk, hvor man kan købe is, slik, sodavand og der er også et lille udvalg af dagligvarer.
Kun 1 km fra Gerlis ligger Sejerslev, hvor 1 købmand har åben hver dag til kl. 18.00. De har et stort udvalg af dagligvarer.
Hvis I rigtig vil shoppe, går turen til Nykøbing Mors´ gågade. Her vil I kunne finde netop den butik I søger. Der er også en række hyggelige spisesteder. Lige fra restaurant til pølsevogn.
I Nykøbing Mors´ gågade er der altid en god stemning, og det er med til at gøre indkøbsturen sjovere.
På campingpladsen er der gode køkkenfaciliteter. Ud over gasblussene er der også en ovn der må benyttes, helt gratis.
Der er også et hyggeligt opholdsrum , forskellige spil og legeting, f.eks. transportabel hinkerude, boldkasse, dart og meget andet. Her vil I også finde en række brochurer over de forskellige attraktioner i området og hele Danmark. Hvis De har telt, campingvogn eller camp-let med, kan vi tilbyde pladser med god læ.
I vores hytter og campingvogne er der tallerkener, gryder, køleskab o.s.v. Det eneste De skal medbringe, hvis De har lejet hytte eller campingvogn hos os,
medbringe sengelinned.
I hytterne kan der sove 3 - 6 personer og i campingvognene kan der sove 4 - 6 personer.
Vi kan også tilbyde et lille sommerhus, der ligger tæt ved et engareal, under 1 km fra campingpladsen.
Velkommen 97751093 VIS KORT
+4597751093