Camping Ulbjerg


Adresse:
Camping Ulbjerg
Skråhedevej 6
8832 Skals
CVR:
32821138
Åben:
01.01. - 31.12.

Velkommen til vores campingplads

Pladsen er beliggende ved Limfjorden i et skønt naturområde på 20 ha . Der er anlagt vandrestier, der går gennem lyngklædte bakker. Der findes et rigt dyreliv, som vil bjergtage naturelskere.

På Camping Ulbjerg finder du pladser med gode læforhold og mulighed for privatliv. Der er el-tilslutninger på næsten alle pladser og der er altid en vandhane i nærheden. I supermarkedet finder du et allround udvalg i dagligvarer. Endvidere kan der bestilles morgenbrød. Her findes også et stort udvalg af brochurer der giver informationer over alle seværdigheder og begivenheder i Viborg, Skive og Himmerlands området.

Et ideelt sted, hvis man søger fred og ro og trænger til at "lade op" efter stress og jag.

Børnene har vi ikke glemt i vores stræben efter, at alle kan få "fyldt tanken op". På pladsen findes: Swimmingpool , Hoppepude, Trampolin, , Vippedyr, Gynge, Mooncarbane, Legetårn m. rutchebane, Fodboldbane, Beach volley, Svævebane, Legeredskaber, Klatrevæg, Bordtennis, Tennis, Skak og Petanque.

Vores campingplads er beliggende i hjertet af Jylland. Ideel som en base for at udforske en af de smukkeste områder i Danmark.

Du er meget velkommen til at besøge os på vores hjemmeside – se link i højre side.

Vi håber, at du og din familie vil booke et ferieophold på vores campingplads.
VIS KORT
+4586697093
Temaer
Vinteråbent med tilmelding
Vinteråbent med tilmelding