DK-CAMP gav hjertesyge gratis campingophold


22. september 2017

Når man lider af en hjertefejl, er det dejligt at komme på camping, være sammen med andre i samme situation og slappe af i naturskønne omgivelser. Som et led i DK-CAMP’s samarbejde med Hjerteforeningen har nogle af foreningens medlemmer fået et gratis weekendophold i en hytte på Blokhus By Camping eller Vikær Camping.

De fire familier, der var afsted i den første weekend i september er alle direkte eller indirekte berørt af en medfødt eller tidlig erhvervet hjertefejl. Alle fejl er forskellige og påvirker familierne på forskellige måder. Men fælles for alle er, at de er meget taknemlige for, at der er nogen der betænker dem med et gratis ferieophold i en campinghytte.

Læs blot disse reaktioner:

- Vi havde en pragtfuld weekend på Blokhus By Camping. Det var nogle fantastiske hytter, og vi var der sammen med Ole Riis og hans søde familie. Lørdag havde vi fælles spisning og hygge sammen. Tak til DK-CAMP og Hjerteforeningen for den dejlige weekend, fortæller Ivan Harder Sørensen.

- Ankomst, udsigt fra lækker hytte, lørdag morgen under skrænten og solnedgang under fælles middag i hytte. Vi fik andebryst a l'orange, der manglede bare lidt orange. Fantastisk weekend og tusinde tak til for opholdet på Vikær Camping. Venlige og søde mennesker. Jeg er klar en anden gang, siger Else Rasmussen.

- Jeg er lige kommet hjem fra en fantastisk hyggelig weekend sammen med Else Rasmussen. Vi boede i et par lækre luksushytter på Vikær Camping, der var stillet gratis til rådighed for os. Vi havde en smuk udsigt over 800 m strand, fortæller May-Britt Damgaard.

DK-CAMP vil hvert år som led i aftalen med Hjerteforeningen sponsere gratis ophold på nogle af vores campingpladser i hele Danmark til Hjerteforeningens medlemmer.

I Danmark lever ca. 20.000 voksne med en medfødt hjertesygdom, som kan være alt fra en simpel til en meget kompleks hjertesygdom.

På billedet: Nogle af de glade mennesker, der fik et gratis campingophold af DK-CAMP.