Nyt nummer af OPLEV Danmark er på gaden ...


22. juni 2017

DK-CAMP’s gratis campingmagasin er nu udkommet med sit sommernummer. I bladet kan du læse en masse gode campinghistorier, deltage i en konkurrence og læse nyheder fra campingverdenen.

Du kan bl.a. læse historien om, hvorfor Christina Helmbo (kendt for at designe ure og smykker) og hendes familie elsker at campere i en lejet campingvogn. Seks år i træk har de lejet en campingvogn på Løkken Klit Camping. Camping er en ferieform, hun ikke er bleg for at kalde for den bedste.

Læs også om Line og Jesper, der camperer på Nymindegab Familie Camping. De fortæller, at deres børn altid tæller ned til næste campingtur. Eller historien om, hvordan flere campingpladser giver deres gæster sved på panden. Ja, bogstaveligt talt. Fx har man på Randers City Camping et projekt i gang, hvor man kårer ”Campingpladsens største taber”. Campingfatter Ronni Andersen havde selv fået lidt for meget sul på kroppen – og nu er han gået sammen med andre campister om at tabe sig. Et spændende projekt, der omfatter motion og bedre kostvaner.

Ja, camping er ikke kun ren afslapning. Det er også fuld fart over feltet, når og hvis du ønsker det. Mulighederne er der – du skal bare gribe dem.

Kan du ikke vente med at få magasinet ude på en af DK-CAMP’s campingpladser? Så kan du se magasinet online her.