KOM TIL ÅBENT HUS 17. JUNI


2. juni 2017

Camping er en ferieform for alle mennesker, siger man. 17. juni kan du finde ud af, om det også er noget for dig og din familie.

Kom og oplev campinglivet helt tæt på, når nogle af Danmark bedst beliggende campingpladser inviterer til Åbent Hus. De er nemlig lige ved at gå ud af deres gode skind for at vise, hvor dejlig en ferie, I kan holde på de danske campingpladser.

Mange voksne har gode ferieminder fra deres barndom. Ferien foregik ofte i telt eller campingvogn på en campingplads. Det tætte samvær i familien, nye legekammerater og det frie liv var det, der lagde sig i hukommelsen. Og det er stadig det, som gør, at camping også i dag er så populær en ferieform hos især børnefamilier.

Men sammenlignet med for 20 – 30 år siden tilbyder campingpladserne i dag særlige familiebade- og toiletrum, køkkenfaciliteter som derhjemme samt luksushytter og mobilhomes, der er lige så veludstyrede som i de bedste sommerhuse.

Alt dette og meget mere kan du selv komme ud at se og opleve, når campingpladserne byder dig og familien inden for til Åbent Hus 17. juni. Og mens forældrene ser på alt det ”kedelige” – kan børnene muntre sig på hoppepuden og legepladsen og bruge campingpladsens faciliteter.

Find DIN campingplads, der holder Åbent Hus.