Bliv medlem af DK-CAMP’s nye camping fordelsklub


30. marts 2017

Vi har glædet os rigtigt meget. Gået og trippet af spænding. Og ventet på det helt rigtige tidspunkt til at fortælle dig noget, vi håber der vil have din interesse.

DK-CAMP har nemlig lavet sin helt egen camping fordelsklub, hvor du kan få rabat til en perlerække af attraktioner og oplevelser over hele Danmark. Ligeledes får du også mulighed for at benytte dig af nogle ekstra gode tilbud hos nogle af DK-CAMP’s næsten 300 campingpladser.

Men lad os gå lige til sagen. Fordelene i fordelsklubben findes inden for disse tre hovedområder: 

  • Rabatter
  • Oplevelser
  • Camping og Vogn

Indenfor ”Rabatter” får du disse 2 gode tilbud på en lang række campingpladser:

  • En gratis overnatning til dig, der er medlem (du sparer dit persongebyr). Kan bruges én gang.
  • 4 overnatninger, hvor du kun betaler for de 3 (tilbuddet her gælder for persongebyret for dig og din familie i bestemte perioder). Denne fordel kan bruges flere gange.

Når du bliver medlem kan du se, hvor du kan få glæde af fordelene.

Inden for ”Oplevelser” får du rabat på en lang række attraktioner og oplevelser, teater- og musikevents m.v. i hele Danmark. For blot at give dig en fornemmelse af, hvad vi snakker om kan nævnes, at du pt får rabat på entre til fx Valdemars Slot på Fyn, Frilandsmuseet Hjerl Hede i Midtjylland, Fængslet i Østjylland, Mariager Saltcenter i Himmerland, BonBon-Land m.fl.

Endelig tilbyder vi indenfor ”Bil og Vogn” gennem et samarbejde med FDM en række attraktive fordele bl.a. Tempo 100-godkendelse, årstidstjek af bilen, bilsyn, vejhjælp m.v. – til ekstra attraktive priser.

Alt det her – og meget mere – får du for kun 69 kr. for 365 dage (svarer til kun 20 øre om dagen).

Skynd dig ind på vores fordelssite og bliv medlem eller hent vores helt nye app ”DK-CAMP NY” til din smartphone, og tilmeld dig på denne.