Bliv medlem af Danmarks nye camping fordelsklub


22. februar 2017

DK-CAMP lancerer en ny fordelsklub for campinggæster og andre interesserede. Fordelsklubben giver adgang til en perlerække af attraktioner og oplevelser med rabat i hele landet. Ligeledes tilbyder nogle af kædens næsten 300 campingpladser også gode tilbud gennem fordelsklubben.

Et års medlemskab af fordelsklubben koster kun 69 kr. eller knap 20 øre om dagen.

DK-CAMP’s campingpladser ved, hvad camping handler om. Det handler om oplevelser, samvær og afslapning. Derfor er fokus i Danmarks nye fordelsklub at gøre det lettere og mere attraktivt for gæsterne at få mange flere af de gode oplevelser – sammen med dem de holder allermest af. Og til de allerbedste priser. 

Fordele inden for de tre områder

Fordelene i fordelsklubben findes primært inden for tre områder:

  • Oplevelser
  • Rabatter
  • Camping og Vogn

Inden for disse områder har DK-CAMP indgået aftaler med attraktioner, oplevelsessteder og leverandører, der gør det endnu mere attraktivt for gæsterne at få nye og flere oplevelser. Dog er fordele indenfor området ”Camping og Vogn” ikke kommet helt på plads i skrivende stund – men vi glæder os til snarest at kunne løfte sløret for nogle rigtigt gode fordele.

DK-CAMP er Danmarks største frivillige kæde af campingpladser. Derfor er det også frivilligt om campingpladserne vil være en del af fordelsklubben. Cirka halvdelen af kædens næsten 300 campingpladser har tilmeldt sig.

De tilbyder gæsterne disse to fantastiske fordele:

  • En gratis overnatning pr. medlemskab for én person (gælder kun persongebyr). Kan kun bruges én gang.

  • 4 overnatninger, hvor gæsten kun betaler for de 3 (tilbuddet her gælder for persongebyret for de deltagende personer og kun i bestemte perioder).
    Denne fordel kan bruges flere gange.

Rabatterne kan ikke kombineres.


Ny app og fordelssite

I forbindelse med fordelsklubben lancerer DK-CAMP samtidig en ny app og et fordels-website, hvorfra man kan tilmelde sig og administrere sit medlemskab. Appen er gratis at downloade og bruge.

På app’en har du adgang til alle DK-CAMP’s campingpladser – også bare dem, der er ”Tæt På” dig. Det samme gælder for DK-Stellplätze, der er et særligt tilbud til gæster, der kommer i autocamper.

Vælger du at blive medlem af fordelsklubben får du fuld adgang til hele fordelsuniverset i app’en - med alle fordele og eget camping-ID.

I app’en findes desuden DK-CAMP’s eget bingospil. Bingospillet kan fordelskunderne bruge for sjov eller blodig alvor til at vinde gode præmier med. DK-CAMP vil løbende stille præmier på højkant, som der spilles om blandt alle fordelskunder.

Alle herlighederne koster kun knap 20 øre om dagen – eller 69 kr. for 365 dage.
Inden for kort til bliver det muligt at tilmelde sig til fordelsklubben – følg med på DK-CAMP’s hjemmeside.

Fordelsklubben lanceres på messen ”Ferie For Alle” i Herning 24. – 26. februar. Kom og besøg DK-CAMP’s stand og hør, hvorfor du skal være medlem!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

... og få nyheder om campingemner, tilbud på campingophold og meget mere. Nyhedsbrevet er gratis, og du kan altid afmelde det!