DK-STELLPLÄTZE 2017 - nyt tilbud til autocampere


21. december 2016

Glæd jer, autocampere!

DK-CAMP lancerer 1. januar 2017 et helt nyt koncept til den moderne autocamper.

Vi kalder det for DK-Stellplätze – og vi glæder os til at hilse autocamperne velkomne.

Tryg og fleksibel overnatning
DK-Stellplätze er for alle autocampere, der ønsker en tryg og fleksibel overnatning. Og som gerne vil have fuld information om ydelser og priser. Pladserne er typisk særligt markeret på campingpladsen, hvor man opholder sig sammen med andre autocampere.

Mere end 110 campingpladser med DK-Stellplätze
DK-Stellplätze findes på mere end 110 af Danmarks absolut bedst placerede campingpladser. Her er der adgang til moderne faciliteter, hvor man let kan komme af med husholdningsaffald og spildevand samt tanke nyt drikkevand. Ligeledes tilbydes faciliteter som bad, vaskeri m.v.

Vi gør det let for dig!
Alle DK-Stellplätze er præsenteret på DK-CAMP’s webportal med en særlig præsentationsside. Det gør det let for jer, der kommer i en autocamper at finde jeres næste DK-Stellplätze. På den måde kan I matche jeres behov med de ydelser og priser, som den enkelte campingplads tilbyder.

Find DK-Stellplätze på smartphone!
Er I på farten og skal finde en DK-Stellplätze ”tæt på”? Grib din smartphone og gå ind på dk-camp.dk. Den vil tage dig i hånden og hjælpe dig frem til den nærmeste campingplads, der tilbyder DK-Stellplätze.

Få DK-CAMP’s DK-Stellplätze-brochure 2017
DK-CAMP har udgivet en ny brochure med alle sine DK-Stellplätze – se den her >>.
Brochuren indeholder en komplet information om DK-CAMP’s mere end 110 DK-Stellplätze – vist i annoncer, i en samlet oversigt med kontaktoplysninger og på et Danmarkskort.

Brochuren kan også fås på DK-CAMP’s campingpladser, caravanforhandlere, turistkontorer og på infoteriaer ved de danske motorveje.

Du kan selvfølgelig også få brochuren på vinterens og forårets populære ferie- og campingmesser.

Vi glæder os til at byde jer velkommen!

Bemærk! DK-Stellplätze erstatter QuickStop-ordningen. Dog er der campingpladser, der fortsat driver deres DK-Stellplätze efter QuickStop-princippet med begrænsning i ankomst- og afrejsetidspunkt.