Camping = mulighed for masser af oplevelser


4. maj 2016

Booker du og familien jeres ferie på én af vores campingpladser, er I sikre på at have et godt samlingspunkt for familien på jeres ferie. Men ud over at fungere som jeres daglige base, hvor I slapper af og får ladet batterierne op igen, så er campingpladsen også et udgangspunkt for oplevelser i den egn, I besøger.
 
Nu står Kristi Himmelfartsferien for døren – hvad skal I så opleve?
 
Her får du nogle ideer!

Besøg et marked fx kræmmermarked under den Nye Lillebæltsbro, 5. – 8. maj, med tivoli, musik, underholdning for børn og forrygende gode tilbud i de mange boder er på programmet, når Lillebælt Marked åbner.

Læs mere – eller find et marked tæt på dig!

Dejlige naturoplevelser fx Skindbjerglund – på morgentur i Urskoven i Skørping i Nordjylland, 8. maj, kl. 9.30. Tag med på en guided forårstur gennem den ny udsprungne egeskov, og oplev morgenstemningen, frodigheden og fuglelivet mellem de gamle egetræer.

Læs mere – eller find forslag til oplevelser i naturen tæt på dig!

Maritim begivenhed fx Sandskulpturfestival i Hundested fra 5. maj. Oplev en ganske særlig kulturattraktion på den driftige havn, hvor internationale sandskulptører, heriblandt flere verdensmestre, tolker historier fra ”verdens lykkeligste land”. Gå på opdagelse under åben himmel og se skulpturer i særklasse, skabt af gyldne sandkorn.

Læs mere – eller find en maritim begivenhed tæt på dig!

Vi er overbeviste om, at I vil få en rigtig god Kristi Himmelfartsferie på en af DK-CAMP's campingpladser - og masser af fantastiske oplevelser.
 
Rigtig god fornøjelse!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

... og få nyheder om campingemner, tilbud på campingophold og meget mere. Nyhedsbrevet er gratis, og du kan altid afmelde det!