Hold din fætter-kusine-fest på en campingplads


13. april 2016

Mange familier har ofte kvaler med at finde ud af, hvor og hvordan familiens fætter-kusine-fest skal holdes. Flere og flere familier har fået øjnene op for de fantastiske faciliteter, som en campingplads tilbyder. Mange campingpladser tilbyder et festlokale, der kan være basen for familie-sammenkomsten, der kan strække sig over en eller flere dage. Alle familier kan leje hver sin hytte, og der er udendørs faciliteter, og også ofte indendørs faciliteter til alle aldersgrupper. 

Du kan vælge at fordele de forskellige praktiske opgaver mellem familierne, så nogen fx kommer med grøn salat, kartoffelsalat eller kød – eller I kan købe ind og lave mad sammen. Selvfølgelig kan I også vælge at købe færdiglavet mad ude i byen eller på campingpladsen. Mulighederne er mange og fleksible. Det er helt op til jer selv at bestemme, hvordan festen skal strikkes sammen.

En billig fest 
Vælger man sensommeren – august er traditionelt en af de store måneder for sådanne fester – vil du ofte kunne booke fx 5 hytter, leje lokale, service og grill m.v. fra ca. 5000 kr. for 30 personer. Og det bedste af det hele er, at alle føler et fælles ansvar for at efterlade faciliteterne bedst muligt. Den opgave hænger ikke på nogle deciderede "værter". 

Det er et koncept, I kan gøre til en tradition fx hvert andet år. Og alle ved, hvad det går ud på, når I først har prøvet det første gang.

Nu mangler du blot at finde ud af, hvor traditionen skal starte. Det er bare at gå i gang med at undersøge mulighederne på DK-CAMP’s campingpladser i det område, hvor du gerne vil holde din fætter-kusine-fest eller familiefest.

Så er det jo heldigt, at DK-CAMP har campingpladser over hele Danmark :-).

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

... og få nyheder om campingemner, tilbud på campingophold og meget mere. Nyhedsbrevet er gratis, og du kan altid afmelde det!