Ole og Gurli vil ud og se Danmark


18. marts 2016

Vinderen af gavekort for 25.000 kr., Ole Kristensen fra Arden, har allerede fået overrakt præmien i en lille kuffert. Ole og hans kone, Gurli gik begge på efterløn sidste år. De glæder sig nu til at lufte campingvognen lidt ekstra rundt på de danske campingpladser i den kommende sommer.

- Vi skal til konfirmation på Sjælland i april. Så i stedet for at leje et hotelværelse har vi allerede booket en luksushytte på Keldby Camping på Møn. Men ellers skal vi ud og se Danmark i år, fortæller Ole.

I foråret er planen at vandre på Gendarmstien i Sønderjylland med nogle gode venner. Overnatningen vil foregå på campingpladser, der ligger i nærheden. Gendarmstien er en afmærket rute på 74 km, der går langs kysten fra grænsen i Padborg til Høruphav på Als.

Ole og Gurli har camperet i lidt over 20 år. I de første mange år i en camplet sammen med de tre børn. For to år siden købte parret en mindre campingvogn og har været fastliggere om foråret på Øster Hurup Camping. Børnene er nu blevet voksne, men nyder stadig at holde campingferie med forældrene. Det samme gør de to børnebørn. De kan nu se frem til at blive lidt ekstra forkælede, når de til sommer skal holde den obligatoriske uges ferie med bedsteforældrene i campingvogn et sted i Danmark.

Campingvognen vil med sikkerhed ikke komme til at samle rust hjemme i Arden i de kommende år.

Billedtekst: Det glade vinderpar Ole og Gurli Kristensen får overrakt gavekort for 25.000 kr. af Lars Brandt fra DK-CAMP (tv).

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

... og få nyheder om campingemner, tilbud på campingophold og meget mere. Nyhedsbrevet er gratis, og du kan altid afmelde det!