Tyskerne anerkender Henne Strand Camping med fornem pris


2. marts 2016

I konkurrence med 30.000 europæiske campingpladser var det Henne Strand Camping, der på fornem vis løb af med den eftertragtede campingpris ”DCC Europapris”.

Overrækkelsen af prisen fandt sted i forlængelse af den store rejsemesse ”Reise+Camping” i Essen i Tyskland. Prisen har eksisteret siden 1996 og uddeles til blot 5 campingpladser i hele Europa.

Det var naturligvis nogle stolte ejere, som gik på scenen for at få prisen overrakt. Kåringen foregik i messecentret med stor opmærksomhed fra de besøgende. Selve prisen blev overrakt af præsidenten for DCC, borgmesteren for Essen samt præsidenten for det europæiske turistforbund.    

Et stolt værtspar
- Vi er utroligt stolte og taknemlige. At modtage prisen understreger, at vi har godt fat i vores tyske gæster. Vi har altid sat stor pris på de daglige anerkendelser fra alle vores gæster, men det er selvfølgelig også sjovt at modtage en fysisk pris som DCC Europaprisen, fortæller værtsparret Tina og Peder Kristensen.

Udvalgt blandt 30.000 campingpladser
I følge DCC er valget faldet på Henne Strand Camping på grund af den høje kvalitet på pladsen, i faciliteterne og aktiviteterne – og ikke mindst det høje serviceniveau.

- Vi er virkeligt glade for at være blandt Europas bedste campingpladser – og vi glæder os til at tage prisen med hjem til Danmark. Forhåbentlig er der flere campister som får øjnene op for Henne Strand Camping – ligesom endnu flere turister måske får øjnene op for Danmark som feriedestination, afslutter Peder Kristensen. 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

... og få nyheder om campingemner, tilbud på campingophold og meget mere. Nyhedsbrevet er gratis, og du kan altid afmelde det!