Del dit ”hemmelige” sted med os - og vind gavekort for 500 kr.


17. april 2015

I Danmark findes der masser af dejlige steder. Mange af disse steder er nøje beskrevet i diverse turistbrochurer og besøges af mange turister. Himmelbjerget, Grenen, De sydfynske alper, Møns Klint og Rokkestenen på Bornholm – blot for at nævne nogle af dem.
Men nogle gange finder man ét sted, som man føler, at det kun er én selv, der kender. Et helt særligt sted, hvor tiden står stille, hvor roen falder over én eller, hvor der måske er en helt fantastisk udsigt eller en helt særlig stemning.

Det er et helt specielt sted, som man ville ønske, man kunne dele med andre. Det har du nu mulighed for, og endda vinde gavekort til dejlige campingoplevelser for 500 kr. Det eneste du skal gøre er at beskrive, hvad det er, der gør dit favoritsted så specielt. Din beskrivelse behøver ikke at fylde mere end 5 – 10 linjer.

Beskrivelsen sender du på en mail til info@dk-camp.dk inden 15. maj. Du må meget gerne sende et foto med af dit "hemmelige" sted.

Blandt de indsendte beskrivelser trækker vi lod om gavekort for 500 kr. Vi forbeholder os ret til at offentliggøre alle indkomne forslag evt. med foto i de kommende nyhedsmails, på vores facebook-side eller i magasinet OPLEV Danmark.

Vi ser frem til at høre om netop dit helt eget ”hemmelige” sted.