Aarhus Camping


Adresse:
Aarhus Camping
Randersvej 400
Lisbjerg
8200 Aarhus N
CVR:
18415208
Åben:
01.01. - 31.12.

Midt i naturen ,kun få km fra Aarhus

Aarhus Camping ligger i udkanten af Lisbjerg, kun 8 km fra Aarhus centrum. Pladsen ligger delvist i en gammel grusgrav og er omgivet af skov. Da pladsen har forskellige niveauer, er det muligt at finde både åbne og solrige pladser såvel som pladser med læ og skygge. Desuden er der mange gode pladser rundt om pladsens lille sø og på pladsens bilfrie teltplads. Pladsen er inddelt i store parceller så der er god plads til alle.

På pladsen findes minigolf, flere mindre legepladser og fra juni til august er der mulighed for en svømmetur i pladsens opvarmede bassin. Er vejret ikke til udendørs aktiviteter, er der i TV-stuen mulighed for at spille pool eller komme på internettet. Pladsen har ligeledes trådløst internet, så det er muligt at komme på nettet fra egen PC.

Det er muligt at leje hytter til to, fire eller seks personer.

I servicebygningerne findes moderne familierum, handicap faciliteter, puslerum/børneafd., vaskeri og køkken med koge muligheder. I pladsens store sevicebygning, er der ligeledes et tørrerum til tøj og mindre telte. I pladsens hovedbygning forefindes informationen med mini-turistinformation, mulighed for at sende og modtage fax og booking af færger. En lille kiosk med friskbagt brød på bestilling og andre nødvendigheder, samt CAFETERIA med ”Go´ Dansk mad” og grillbar (og så ud af huset).

For Autocampere har vi QuickStop-ordningen eller time betaling(parkometer betaling) og der er selvfølgelig mulighed for at tømme af og fylde op.
VIS KORT
+4586231133